Стипендия от Keystone

Крайна дата за кандидатстване: 31 май 2021 г.

Осъществете мечтите си със стипендията от Keystone!

Какво представлява стипендията от Keystone?

Keystone Academic Solutions предлага четири стипендии за бакалавърски програми и две стипендии за магистърски програми. Стипендиите ще бъдат предложени на шестима студенти, които имат добри академични постижения и силна мотивация да трансформират света чрез обучението си.

  • Четирима студенти в бакалавърска програма ще спечелят стипендия от Keystone, всяка с размер 2000 щатски долара.
  • Двама студенти в магистърска степен ще спечелят стипендия от Keystone, като едната е с размер 10 000 щатски долара, а другата – 4000 щатски долара.

Кой може да кандидатства?

Бъдещи студенти, навършили 18 години, когато започнат програмата и планират да завършат бакалавърска или магистърска програма в редовна форма на обучение. Разгледайте нашите уебсайтове за студенти още днес, за да откриете подходяща образователна програма и да спечелите една от шестте налични стипендии от Keystone!

Как се кандидатства за стипендия от Keystone?

  • Попълнете формуляра за регистрация
  • Изпратете информацията си на поне едно от препоръчаните учебни заведения.
  • Влезте в StudentHub и кандидатствайте за стипендия от Keystone преди 31 май 2021 г.
  • Изпратете ни писмото ви за приемане от едно от учебните заведения, с които сте се свързали чрез нашите уебсайтове.
  • Получете една от шестте стипендии, за да финансирате обучението си в учебното заведение!

Всичко за Keystone Academic Solutions

Всеки месец Keystone Academic Solutions помага на повече от шест милиона студенти да открият най-подходящата за тях образователна програма. Съдействаме на бъдещите студенти в разглеждането на хиляди възможности за обучение и дестинации – на едно място, по всяко време и отвсякъде. Събираме всевъзможни новини и информация, свързани с висшето образование, и предоставяме на студентите платформа и инструменти за директна връзка със служителите за приема в университети и колежи по цял свят. По този начин даваме възможност на всички, където и да се намират, да изберат образование, чрез което да реализират личните и професионалните си цели!

Разгледайте нашите уебсайтове днес и открийте подходяща за вас образователна програма