Northern Arizona University

Представление

За Northern Arizona University

Northern Arizona University е публичен университет, предлагащ студент, завършил, и професионални степени на високо качество и обществена стойност. Като студент, вие сте в центъра на преживяването на NAU, която се ръководи от специална и забележителна способност ангажира с обучението, индивидуален ангажимент, и високите научни постижения.

Навсякъде искате да научите

Northern Arizona University предлага множество начини, за да печелят си степен, независимо дали планирате да учи в нашия Флагстаф кампус, онлайн, или в един от нашите места в цяла Аризона.

Постижения в областта на приложните изследвания

Университетът е високо-изследователска институция, предоставяща практически решения на проблемите, които оказват влияние в нашия регион, нация и свят. Нашите студенти и световноизвестни учени преподаватели да работят заедно, за да проучи възможни решения на изменението на климата, малцинствени здравни различия, подобряване протези технология, и създаване на устойчиви решения за широк кръг от въпроси.

Обучение и разходите

Знаем разходи колеж понякога може да изглежда обезсърчително, но ви предоставя отлична стойност не е нещо, което ние сме много ангажирани с:

Вашият студентски курс на обучение е гарантирано да остане същата в продължение на 4 години. Ако живеете в една от 14 допустими западните държави, си обучение ще бъде около половин процент на обучение извън държавната. Нашите ученици имат почти 25 на сто по-малко дълг студентски заем от средната за страната.

Атлетика

Northern Arizona University има 15 NCAA Division I атлетика екипи. Ние предлагаме изключително преживяване студент-спортист, което завършва с дипломирането. Нашите програми са били отличени няколко пъти с престижния Big Sky конференция на Председателския купа, която се признава като цяло спортен успех в конкуренцията и в академичните среди.

Нашите ценности

Постижения в областта на образованието

Ние предлагаме строг, висококачествено и достъпно образование на всички наши студенти. Вижте невероятни разлики, че много от нашите възпитаници са направили.

Вашият успех

За да се гарантира бъдещата си успех, ние се ангажираме с пускането на нуждите на вас, на обучаемия, в центъра на всичко, което правим. Нашите изтъкнати преподаватели са ангажирани не само да те уча, но служи като ментори и работим с вас, както и. Тук, ръце на живот и възможностите за научни изследвания и творчески занимания са достъпни за вас, дори и като Бакалавърския.

дистанционно обучение

Това е важно за нас, за да се осигури на всички квалифицирани студенти с достъп до висше образование. Чрез удължения кампуса на Северна Аризона, можете да спечелите една степен на различни места в цяла Аризона.

Разнообразие

Честване и насърчаване на многообразието е крайъгълен камък на университета. За да помогне на разширите вашия университет опит, ние спонсорира различни международни възможности и мултикултурни събития.

Ние насърчаване на приобщаването в продължение на целия си университетска учебна програма. Освен това, ние се създадат възможности за всички различни групи, за да споделят своите гледни точки и на знанието, така че всички студенти получават богат опит учене. Заедно, ние се изгради гражданско, ангажиране и уважително изменението на колежа, където са спазени всички среди.

Всички ученици се насърчават да участват в нашата широка гама от студентските клубове и организации, които насърчават различни интереси.

Integrity

Справедливост и честност не са само качества на един възхитителен човек-те също са черти на възхищение организации. Ние се стремим към точно това, и са отдадени на прозрачност и отчетност към справедливост и честност-във всичко, което правим. Всички от последните ни факти и статистически данни могат да бъдат намерени в офиса на планиране и институционална Research.

Местоположения

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Въпроси