Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни MSc Програми в Физиология и упражнения в Тампа, Съединени Американски Щати 2024

1 MSc Програми в Физиология и упражнения в Тампа, Съединени Американски Щати 2024

Преглед

Флорида е град, разположен в състояние на по-голямата Флорида. Градът е дом на повече от 7000 жители и е известен като най-южният град в Америка. Има една шепа от обществени и частни училища тук с различни университети в непосредствена близост.

Изучаването на физиологията на упражненията може да бъде от полза за разбирането на човешкото тяло и реакцията му на стрес. Чрез изучаване на повтарящи се и кратки пристъпи на упражнения върху тялото, курсовете могат да преподават научни методи за определяне на човешкия отговор на различните тестове.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Магистратурите по науки за академични напреднали програми, които продължават около две години. Брой училища и университети предлагат варианти за онлайн, задочно и вечерно обучение за степен MSc, което е твърде удобно за студенти с наситено разписание и много ангажименти.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Съединени Американски Щати
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Физиология и упражнения
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение