8 MSc Програми в Физиология и упражнения 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Физиология и упражнения
Области на обучение
  • Здравни грижи (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Физиология и упражнения

Има много MSc, или Master of Science, програми, достъпни за студенти, които са завършили бакалавърската си подготовка. Тези програми често отнемат около две години, за да завършат, когато учените са съсредоточени върху изследванията си на пълно работно време. Някои програми могат да се приемат онлайн или на непълен работен ден, така че професионалистите могат също да подобрят своите работни места с по-нататъшно образование.

Какво представлява MSc в физиологията на упражненията? Тези програми за магистърска степен могат да се съсредоточат върху здравина и кондициониране, тестване на кардиопулмонални упражнения, науки за движенията на хора, хранене или спортни науки. Фокусът на класовете може да включва концепции за лидерство и управление, етични въпроси, свързани със спорта или биомедицинските изследвания, човешкото представяне в спорта, физиологичните и биомеханичните ефекти на интервенциите и прилагането на сила и кондициониране за подобряване на здравето и ефективността. Участниците в програмата по принцип трябва да очакват да напишат изследователски предложения и да участват в практически приложения на своето обучение.

Завършилите с магистърска степен по физиология на физическите упражнения са склонни да имат подобрени навици за хранене и упражнения. Тези специалисти често се радват на по-добро общо здравословно състояние и често имат задълбочено разбиране за начина, по който избора на храна и начин на живот може да повлияе на тяхното бъдеще. Освен това научените умения, като например как да създадете план, могат да им помогнат в кариера или лични ситуации.

Цената за придобиване на тази магистърска степен може да варира от училище до училище, особено, тъй като други фактори влияят върху цените. Перспективните студенти трябва задълбочено да проучат възможностите си при избора на университет или колежа, които да присъстват.

Кариерата в физиологията на упражненията е склонна да бъде конкурентна, особено тези работни места в спортната индустрия. Завършилите тази магистърска програма могат да намерят отлична работа за национални спортни отбори или за международни здравни организации. Някои участници в програмата продължават да намират работа като техници в агенциите за рехабилитация на сърдечни заболявания, като лекари или изследователи. Завършилите могат да кандидатстват за позиции като фитнес треньори, физиолози за физически упражнения, физиолози за физически упражнения и редактори на научно съдържание.

Където хората искат да подобрят здравето си, може да има работни места в областта на физиологията на упражненията. Потърсете академични възможности по време на търсенето на програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.