Свържете се директно с училищата - Сравнете 8 MSc Програми в Сестринско дело в интензивно отделение 2023

8 MSc Програми в Сестринско дело в интензивно отделение 2023

Преглед

програми магистърска степен са образователни възможности обикновено изискват от една до три години на работа. Програмата е предназначена да доставя интензивно обучение с пълното покритие на даден обект, често подходящ за много сложни работни среди.

Може би се чудите, какво е магистърска степен по Critical Care? Целта на този курс на обучение е да даде на студентите с основите на критична медицина грижи заедно с инструментите за поддържане на знанията и уменията, от съществено значение за постигане на напредък на кариерата си. Работа в клас различава между университетите, но основните модули обикновено включват изследвания и методология за одит, в безсъзнание грижите за пациентите, етика и вземането на решения, управление на травма, изследователски методи, поддържащи грижи за неизпълнение на функция на орган, и патофизиологичен базата на критични заболявания.

Завършилите открият разнообразие от професионални и лични ползи в резултат на тази програма.Те включват разработването на напреднали умения за лидерство, професионално развитие и оценка, както и изграждане на своите компетенции за създаване техния опит в индустрията.

Разходите за програмата варират в зависимост от университета, дължината програма, и страната на проучване. Студентите са насърчавани да се свържете с училищата, които ги интересуват, за да се гарантира, програмата подравнява с техните цели.

Кариери за възпитаници на тази програма са по-голямото търсене. Студентите могат да се окажат работи като част от многофункционална група осигуряването на грижи за критично ранени или болни пациенти. Това може да включва като отговаря за терапевтични системи и наблюдение за поддържане на живота. Работни места включват клинична техник грижи, интензивни грижи специалист единица и клинична научен сътрудник. Придобиване на опит и по-нататъшно обучение може също така да се даде възможност на възпитаниците на програмата, за да си намерят работа в управлението, обучението или научните изследвания.

Международни опции, за да се запишат в тази програма са на разположение на хората, които живеят в отдалечени райони с малък достъп до съоръжение. Онлайн модули осигуряват гъвкавост и удобство за заети професионалисти. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Здравни грижи
  • Сестринско дело
  • Сестринско дело в интензивно отделение
Области на обучение
  • Здравни грижи (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение