9 MSc Програми в Онкология 2024

Филтри

Филтри

 • MSc
 • Здравни грижи
 • Медицина
 • Онкология
Области на обучение
 • Здравни грижи (9)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  MSc Програми в Онкология

  A магистърска степен е отличен начин да се повиши знанията си на дадена област. A магистърска степен на науката, или MSc, обикновено отнема около две години, за да завърши и могат да бъдат предлагани от институции по целия свят.

  Ако се интересувате в сферата на здравеопазването, може би се чудите, какво е магистърска степен по медицина Рак? Тази степен е предназначена да помогне на учениците да научат повече за процедури и решения на различни видове рак. Студентите могат да се запознаят с основите на болестта, епидемиология, профилактика, лечение, грижи и на пациентите. Други потенциални теми могат да включват физиология, анатомия, патология, лабораторен анализ, фармакология, а дори и психологията на пациентите. Някои програми са тясно специализирани, докато други предлагат по-общ преглед на терена.

  Една степен Магистър предоставя много предимства при учениците. Една от основните от тях е, че тя осигурява солидна основа за извършване на медицинско училище, доктор, или всяка друга форма на висше образование.В допълнение, този курс на обучение ще обучава студенти важни технически и когнитивни умения, които ще се окажат безценни по време на тяхната кариера.

  Cancer медицина градуса ще варират в цената се дължи на различията между отделните институции. Заради поредицата от възможни цени, това е много важно за учениците да направят изследвания, преди да реши да се запишат.

  Медицина и здравеопазване са сред най-бързо развиващите се индустрии в днешния пазар на труда, както и тези с диплома по рак лекарство ще Ви бъде в състояние да продължи много различни кариери. Студентите могат да избират да продължат образованието си, за да стане лекар, хирург, терапевт, или техник; някои студенти да избират да поемат по пътя на научните изследвания или здравно образование. Възпитаниците на тези програми могат да работят в болници, клиники, частни кабинети, лаборатории, както и много други здравни заведения.

  Нашата база данни съдържа редица програми за интересуващите се от рак на медицината.Просто търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.