Keystone logo

19 MSc Програми в Здравни грижи Алтернативна медицина 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Здравни грижи
  • Алтернативна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Здравни грижи Алтернативна медицина

Един MSc (магистър) е следдипломна квалификация демонстрира високо ниво на майсторство в конкретна област. Тя често е предпоставка за извършване на докторска степен, и могат да се ползват притежателите да преподава на университетско ниво. Въпреки че най-често се възлагат в научните и инженерните специалности, някои институции дават степен и в други области.

Какво е магистърска степен по алтернативна медицина? Тази степен се дава на учениците, които завършват проучвания на високо равнище в нетрадиционни медицински техники и теории. Много програми наблягат допълващ подход, целящ да се интегрират по-масовите медицински практики. Курсове надграждат върху здрави основи в областта на медицината и / или науката, придобити чрез Бакалавърския проучване. В зависимост от програмата фокус, обучението може да наподобява традиционното медицинско образование в различна степен, и обикновено отнема около две до три години, за да завършите.

Магистърска степен по алтернативна медицина е една чудесна възможност за тези, които се интересуват от не-редукционна, холистичен подход към здравето на пациентите и уелнес. Полето непрекъснато се разраства, за да отрази повишен интерес към нетрадиционни лечения. Притежателите на магистърска степен по алтернативна медицина често са в състояние да командва много конкурентни заплати.

Цената на магистърска степен по алтернативна медицина се различава значително от спецификата на институциите и програмите. Когато се планира преследва някаква степен, че е разумно да се свържете с училищата, които ви интересуват, за да обсъдят разходи.

Като алтернативна медицина продължава да станат по-основните, възможности за доставчиците са само отглеждат. Холистичният специалисти за лечение, могат да извършват във връзка със стандартни лекари или други нетрадиционни практикуващи в комбиниран практика. Те могат също така да изберете да отворят своите собствени офиси. Съществуват и други възможности в корпоративни уелнес програми, преподаването и дома и хоспис грижи.

Има много възможности, когато се преследва магистърска степен по алтернативна медицина. Училища предлагат голямо разнообразие от всеобхватни програми в света, с много опции принос за дистанционно обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.