1 На територията на колежа Медицинска степен Програми в Медицина в Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • Медицинска степен
  • Здравни грижи
  • Медицина
  • Медицина
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    На територията на колежа Медицинска степен Програми в Медицина

    Абу Даби е столицата на Обединените арабски емирства и е известен със своята смесица от модерна и старинна архитектура.Градът е дом на някои от най-прогресивните и престижни университети в Близкия изток

    Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

    Степента „доктор по медицина“ е твърде напреднала степен, която се придобива в течение на шест или повече години. Брой програми за степен M.D. предполагат лекции, подготовка на изследвания, написване на научни работи и придобиване на клинична практика, след което студентите могат да станат дипломирани и висококвалифицирани лекари.

    Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.