Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Представление

СМИСЪЛА НА WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) буквално означава "кръг топка". Той представлява всички елементи, които съществуват в природата и предполага, хармонията, която съществува в тях и между всички хора. Чрез разширение, но също така се отнася до произхода на живот, както и семената на ориенталски лекарство. Що се отнася и за всички неща, които са в едно с природата, пътуване лечител довежда до постигане на баланс и хармония в живота на пациентите, както и лечителят. Съчетано с по смисъла на Wongu, лого на трите кръга на университета представлява традиционна Сам Taegeuk (три Тайдзи), корейски символ представляващ небето, човешки, и на земята. Логото цели да представи как три ход и да работят заедно в хармония.

Wongu101

Разположението и условията

В историческа Невада

През 1973 г., Невада стана първият щат в САЩ се издават лицензи за практикуващите на Източна медицина. Сред Калифорния и 20 други държави, с училища от Източна медицина, Невада се откроява като един между само три държави, признаващи лекари в Източна медицина, т.е. OMDs като разграничават от лицензирани специалисти по акупунктура. Wongu, намиращ се в това историческо състояние, ще се превърне в лидер в развитието на традиционната Източна медицина.

Лас Вегас като център на света

Лас Вегас е място на световната атракция, домакин на различни международни конвенции, включително от световна класа изложби и конференции за медицински специалисти на годишна основа. Тя предоставя безброй възможности за избор за хотел и конгресен център за събиране на водещи лекари и изследователи с удобно разстояние до летището. посетителите и жителите Лас Вегас, заедно с общността на Wongu университет, могат взаимно да се възползват от възможностите, произтичащи от такива глобални възли и обмена на широки познания. Лесен достъп до такива изобилни ресурси квалифицира този град като място премиер за училище на Източна медицина.

Удобства Wongu на

Wongu университет има над 12 000 кв. фута в две съседни сгради, за да отговарят на нуждите на двете дидактически и клинично обучение. Двете сгради се помещават просторни класни стаи, административни офиси, библиотека, студентски и шезлонг факултет площи, кухня и Wongu здравен център. Всички съоръжения са удобно разположени върху 8620 и 8630 S. Източна Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; което позволява на студенти и преподаватели да използват 110 автобусна линия, за да пътуват до територията на колежа. В допълнение, Wongu осигурява около 65 паркоместа за студенти, преподаватели и служители.

Wongu Университет структури Източна медицина са били наскоро реновиран; и по-специално, Wongu Health Center, единственото учение общност OM клиниката в Невада, има красива медитация стая, салон пациент, билков диспансер, административни и практикуващ офиси, салон стажант, и девет професионални стаи за процедури. Класните стаи са напълно оборудвани с учебни помагала, включително и бели дъски, диаграми, шрайбпроектори и екрани, анатомични модели, както и други учебни помагала. Всички класни стаи съдържа бюра, столове и лечение маси за демонстрация. Класната стая, използвана за практикум класове е оборудван с 10 маси за лечение.

Местоположения

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Въпроси