Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Магистър по напреднали здравни грижи - рехабилитация на горни крайници
Western University Faculty of Health Sciences

Магистър по напреднали здравни грижи - рехабилитация на горни крайници

London, Канада

1 Years

Английски език

Редовно обучение

01 May 2024

Sep 2024

CAD 37 000 *

Дистанционно обучение

* международен | за вътрешни: $14 000 CAD

Представление

Предназначена за практикуващи професионални и физиотерапевти в търсене на знания и умения на напреднало ниво за рехабилитация на горни крайници, тази програма ви помага да развиете уменията и знанията за предоставяне на подобрена грижа за пациентите при наранявания и състояния на горните крайници и да търсите напреднала акредитация и признаване на национално и в международен план. Идеалните кандидати за програмата са:

  • Терапевти, които се интересуват от придобиване на първоначален опит и подготовка за работа в областта на рехабилитацията на горните крайници.
  • Опитни терапевти, които се стремят да усъвършенстват своята практика в рехабилитацията на горните крайници.
  • Тези, които имат някакъв пряк практически опит в рехабилитацията на горните крайници, биха искали да се подготвят да предизвикат изпита за сертифициран ръчен терапевт.

Предлага се изцяло онлайн, с клинично наставничество лице в лице, това междупрофесионално образователно изживяване ви помага да развиете клинични умения, изследователска методология, дълбочина на знанията и професионалното поведение за оценка, оценка, управление и рехабилитация на сложни състояния на горните крайници. Учебната програма на тази уникална програма е свързана с изпита за сертифициран ръчен терапевт (CHT).

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси