Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Представление

Факултетът по здравни науки на Западния университет предлага разнообразие от бакалавърски, магистърски, професионални и онлайн програми, предназначени да помогнат на студентите да постигнат своите академични цели. Класиран сред първите 1% от висшите учебни заведения в света, разположен в Лондон, Онтарио, Канада, Western University е един от най-известните изследователски университети в Канада.

Нашата институция е класирана на #114 (QS) в света през 2024 г. като цяло, топ 50 университета в света по процент на заетост на висшисти, член на U15 университет за Канада и класирана на #8 в света за устойчивост. С нашия ангажимент за създаване на справедлива, разнообразна и приобщаваща учебна среда в нашия факултет, Western Health Sciences приветства студенти от цял свят в Лондон/Онтарио. най-популярните магистърски програми на Western Health Sciences ; Физикална терапия, професионална терапия и усъвършенствана здравна практика вече приветстват повече международни студенти.

Физиотерапията и Ерготерапията са две от най-популярните програми в Канада, съчетани с нашите нови и уникални онлайн магистърски програми в Advanced Health Care Practice, дават на студентите, които искат да процъфтяват в здравеопазването, голямо разнообразие от възможности за следдипломно обучение, от които да избират. Кандидатствайте днес за магистърски програми по Western Health Sciences Факултетът по здравни науки на Western University предлага разнообразие от бакалавърски, магистърски, професионални и онлайн програми, предназначени да помогнат на студентите да постигнат своите академични цели. Класиран сред първите 1% от висшите учебни заведения в света, разположен в Лондон, Онтарио, Канада, Western University е един от най-известните изследователски университети в Канада.

Нашата институция е класирана на #114 (QS) в света през 2024 г. като цяло, топ 50 университета в света по процент на заетост на висшисти, член на U15 университет за Канада и класирана на #8 в света за устойчивост. С нашия ангажимент за създаване на справедлива, разнообразна и приобщаваща учебна среда в нашия факултет, Western Health Sciences приветства студенти от цял свят в Лондон/Онтарио. най-популярните магистърски програми на Western Health Sciences ; Физикална терапия, професионална терапия и усъвършенствана здравна практика вече приветстват повече международни студенти.

Физиотерапията и Ерготерапията са две от най-популярните програми в Канада, съчетани с нашите нови и уникални онлайн магистърски програми в Advanced Health Care Practice, дават на студентите, които искат да процъфтяват в здравеопазването, голямо разнообразие от възможности за следдипломно обучение, от които да избират. Кандидатствайте днес за магистърски програми Western Health Sciences , за да станете физиотерапевт или професионален терапевт или да повишите уменията си с нашите уникални онлайн магистърски програми като здравен специалист.

Мисия и Визия

Нашата визия

Да бъде световен лидер в научните изследвания и образованието в здравеопазването.

Нашата мисия

Чрез трансформиращи изследвания и образование ние ще отприщим новаторски идеи и възможности, които позволяват живот в здраве през целия живот.

Характеристики на кампуса

Безопасност в кампуса

Безопасността на персонала, преподавателите и студентите е от първостепенно значение за Western. Независимо дали става въпрос за специална полицейска служба, противопожарна безопасност, студентски екип за спешно реагиране или Western Foot Patrol, Western разполага с услуги, предназначени да помогнат за поддържането на кампуса като безопасно място за учене, работа и игра.

Клубове и асоциации

Western има голямо разнообразие от клубове и асоциации, към които да принадлежите. Независимо дали искате да се присъедините към над 9500 други студенти в един от 180 различни клуба в кампуса, или ако сте персонал или преподавател в Western, има начин всеки да се почувства свързан.

разнообразие

Разнообразието е един от ключовете за успеха на Western. През годините общността на кампуса е създала над 60 клуба и студентски групи и е инициирала политики и услуги за заетост, които са предназначени да насърчават и подкрепят богатата и приобщаваща среда на Western. Университетът се ангажира да предоставя културно чувствителни и приобщаващи услуги на всички студенти, преподаватели и персонал, като същевременно възприема мултикултурализма, който определя нашия кампус.

Семейна подкрепа

Western се гордее с това, че подкрепя членовете на нашата общност в кампуса, които имат семейства. Ние се ангажираме да осигурим настаняване, както може да се намери в Кодекса за човешките права на Онтарио. Тази страница очертава няколко ресурса, специфични за семейството, налични в кампуса за хора, които трябва да се погрижат за нуждите на семейството си.

Храна и хранене

Уестърн има много места за почивка и хранене в кампуса. Има 28 заведения за хранене в кампуса в 12 различни сгради, включително 22 кафенета с популярни национални марки java. Независимо дали търсите нещо бързо на път за час или официална атмосфера, за да заведете колега на бизнес обяд, ще намерите качествени хранителни услуги в Western.

Транспорт и паркинг

Придвижването в кампуса е лесно, но служителите, студентите, преподавателите и посетителите винаги търсят повече информация за тази жизненоважна услуга. От тази страница можете да получите достъп до паркинг в кампуса, информация за разрешителни за паркиране - и дори да разберете как да платите глоби за паркиране, ако възникне необходимост.

  Приемане

  Като цяло, това е информацията, която използваме, за да оценим вашата кандидатура:

  • Вашето цялостно представяне в последната ви учебна програма
  • Как се справяте в курсовете, необходими за вашата програма
  • Всички незадължителни или необходими допълнителни формуляри
  • Вашето ниво на владеене на английски език

  Как работи процесът

  Като цяло това са стъпките, които ще предприемете, за да кандидатствате в Western:

  • Стеснете избора си на програма
  • Изпратете кандидатурата си на OUAC
  • Създайте своя акаунт в Студентски център
  • Маркирайте всички крайни срокове в календара си
  • Изпратете оценки
  • Изпратете допълнителни формуляри
  • Изчакайте да получите решението си за прием

  Изисквания за международен бакалавър

  Ще имаш нужда:

  • Пълна IB диплома, включваща:
   • Теория на познанието и разширено есе
   • Преминава по най-малко шест предмета (три на по-високо ниво)
   • Минимална обща оценка от 27 (включително разширеното есе и TOK)
   • Никаква оценка по-малка от 4 за всеки курс
   • Задължителни курсове за вашата програма

  Как да кандидатствам

  Достъп до приложението

  Достъпът до приложението за кандидатстване за висше образование изисква един от двата набора идентификационни данни:

  Вариант 1: Никога досега не сте прилагали към Western?

  Ако никога преди не сте кандидатствали в Western University, ще ви е необходим временен Western Applicant Account. Временният Western Applicant Account (вход, парола) може да бъде създаден на началната страница на приложението. Кликнете върху бутона Създаване на акаунт и попълнете необходимата информация.

  Вариант 2: Приложено ли е преди това за Western?

  Ако преди това сте кандидатствали в Western, сте получили Western Student Identity (вход, парола). Можете да използвате активна Western Student Identity, за да влезете в Студентския център и да създадете нова кандидатура за кандидатстване за висше образование в Western University. Ако трябва да активирате отново вашата Western Student Identity, моля, следвайте стъпките, посочени на началната страница на Студентския център.

  Изисквания за прием

  По-долу са описани минималните изисквания за прием, определени от Училището за следдипломно и постдокторантско обучение. Моля, прегледайте тази информация, за да сте сигурни, че сте подготвени с необходимите знания, за да успеете в образователните си цели.

  Не забравяйте да посетите уебсайтове, специфични за програмата, за които се интересувате да кандидатствате, тъй като всяка програма за висше образование може да има специфични изисквания за прием, включително по-високи средни от минималните.

  Магистърски програми

  Кандидатите трябва да притежават четиригодишна степен от акредитиран университет. Училището за следдипломно и постдокторантско обучение изисква най-малко 70% среден брой курсове, взети през последните две редовни години от бакалавърската степен. Могат да се считат за еквивалентни квалификации въз основа на стандартите на дисциплината или професията.

  Докторски програми

  Кандидатите трябва да притежават магистърска степен или еквивалент от университет, колеж или институт и да предоставят доказателства за изследователски потенциал. Училището за следдипломно и постдокторантско обучение изисква най-малко 70% средно ниво на магистърска степен, както е определено от Училището за следдипломно и постдокторантско обучение.

  Английска езикова подготовка

  Кандидатите, чийто първи език не е английският, трябва да представят доказателства за своята компетентност в използването на английски език чрез задоволителен* успех през последните две години в едно от следните:

  • Тестът по английски като чужд език (TOEFL). Минималният приемлив резултат е 86, без индивидуален резултат под 20 за интернет базираната версия или 550 за версията на хартия и молив, въпреки че някои програми изискват по-висок минимален резултат. [TOEFL ID на Western е 0984].
  • Международната служба за тестване на английски език (IELTS). Минималният приемлив резултат е 6,5 от 9. IELTS се предлага в шест изпитни центъра в САЩ и три в Канада.
  • Тестът по английски Duolingo. Кандидатите трябва да получат минимален резултат от 115.
  • Канадското академично оценяване на английски език (CAEL Assessment). Минималният приемлив резултат е 60. Оценката CAEL се предлага в няколко страни по света, както и в Канада.
  • Западен английски езиков център. Изискването е успешно завършване на ниво High-Advanced.
  • Програмата ESL на Fanshawe College. Изискването е завършване на ниво 10, английски за академични цели, с минимум 80% по всички компоненти.

  Програмите в Western може да изискват по-висок минимален резултат от изброените по-горе или може да не приемат всички горепосочени тестове или езикови програми за прием; моля, свържете се директно с магистърската програма за информация.

  Студентите, от които се изисква да представят доказателства за владеене на английски език, трябва сами да организират написването на TOEFL, IELTS или CAEL и официалните резултати да бъдат изпратени директно до Училището за следдипломно и постдокторантско обучение от агенцията за тестване. Завършилите ESL програмата на Fanshawe College трябва да предоставят официално доказателство за завършване.

  Стипендии и финансиране

  Държавни заеми и субсидии

  Кредити

  Заемът е финансова подкрепа, която връщате на вноски след следването си. Вижте тези заеми, ако сте:

  • Живея в Онтарио
  • От друга провинция в Канада
  • Изучаване на непълно работно време
  • Отивам на размяна
  • Нуждаете се от допълнителна подкрепа поради увреждане, грижи за деца или нисък семеен доход

  Онтарио Учи и Остани Грант

  Не е необходимо да връщате субсидия, стига да отговаряте на условията. Грантът Ontario Learn and Stay Grant осигурява финансиране на студенти по медицински сестри в Western, ако се ангажират да работят в района на Лондон за определен срок след дипломирането си. Безвъзмездната помощ ще покрие вашето обучение, учебници и други образователни разходи.

  Стипендиите са награди за академични или други постижения. Например:

  • Програма за стипендии за прием на Western – въз основа на средното ви образование в гимназията. Вие автоматично се считате за това.
   • Стипендия за прием на Western за чернокожи и местни студенти – въз основа на средното ви училище. Вие автоматично се считате, но първо ще трябва да се самоопределите като чернокож или местно население.
   • Национална програма за стипендии – за всестранни отлични постижения. Вземете до $72 000!
   • Пет $50 000 президентски стипендии на Джеймс Дженкинс за чернокожи студенти.
   • Една национална стипендия на Neen Hodgins от $80 000 за студенти по изкуства и хуманитарни науки.
   • Schulich Leader Scholarships – до $100 000 за изучаване на предмети по наука, технологии, инженерство и математика (STEM).
   • Стипендии за влизане във Факултета по изкуства и хуманитарни науки – автоматична стипендия от $2,000 или $2,500 в зависимост от средния ви прием.

  Стипендии и работно обучение

  Програми за стипендии и обучение по работа допълват финансирането за студенти с финансови нужди.

  Стипендия: финансова подкрепа, която не връщате, точно като стипендия. Освен че стипендиите се основават изцяло на финансови нужди. Вие кандидатствате за тях.

  Работно обучение: не е средната работа на непълно работно време. Това са специфични работни места на непълно работно време в кампуса, които предлагат гъвкавост около вашето обучение.

  Стипендия за прием на студенти извън провинцията

  Ако идвате в Western от друга провинция, можете да получите $3000, за да финансирате обучението си. Ако сте от Квебек, можете да получите минимум $4000. Заявление за стипендия за прием.

  Класации

  • Западните класации на 114 от близо 1500 университета в световен мащаб въз основа на 2024 QS World University Rankings
  • Western в топ 10 на 1705 университета в световната класация за устойчивост
  • Western признат за един от 20-те най-добри университета в света в нови глобални класации за устойчивост
  • Western служи за устойчивост в пребиваването
  • Western се изкачва в QS World University Rankings

  Местоположения

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Въпроси