Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia Магистър по неврологична физиотерапия
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Магистър по неврологична физиотерапия

Valencia, Испания

1 Years

Испански

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Има опции за стипендии и помощни средства


Условията на живот (стрес, заседнал начин на живот и т.н.) и увеличаването на възрастта на живот на населението представляват голямо увеличение при пациенти с неврологични увреждания. Съществува по-голяма нужда от създаване на специализирани центрове, в които те могат да служат на тези хора.


Определяне на програмата

Тази магистърска степен приближава студента до пациенти с неврологични увреждания от различни маршрути: професионални, психологически и ортопедични технически средства. От ВИП ние подготвяме професионалисти с научна основа, те трябва да бъдат източник и производство на придобитите знания за създаване на научна литература.


Какво прави този учител уникален?

  • Иновативни техники за лечение на неврологични патологии: Bobath. Кабат, Перфети, Вота и др.
  • Нови предмети като "Ортопедични технически помощни средства".
  • Единственият учител, който разглежда психологията от две гледни точки: комуникация с пациента и членовете на семейството и синдрома на изгаряне.
  • Няколко проучвателни маршрута според диагнозата на пациента: професионални, психологически и технически средства.
  • Манастир, съставен от експерти физиотерапевти, лекари, психолози, ортопедисти и адвокати.
  • Две майсторски класове: "Добра и лоша практика на професионалиста" и "Урология".
  • Лични практики в реална среда.


Професионални заминавания

Магистър по неврологична физиотерапия е подходящ за всеки физиотерапевт, работещ в областта на общественото здраве, но е от съществено значение за всички тези физиотерапевти, които искат да работят в институции, където има пациенти с неврологични увреждания и домове за възрастни.


Прием на профил

Този магистър е насочен към всички онези физиотерапевти, които искат да имат допълнително обучение по неврологична физиотерапия.


Изисквания за достъп

Изискванията за достъп и допускане до официалните магистърски програми на Международния валенсиански университет се установяват в съответствие с член 16 от Кралски указ 1393/2007, който установява организацията на официалното висше образование.

Те ще имат достъп до официалните университетски курсове или до тези, принадлежащи към Учителя, които отговарят на някое от следните изисквания:

  1. За достъп до официални магистърски степени ще е необходимо да притежавате официална университетска диплома в Испания или друга, издадена от висше учебно заведение в Европейското пространство за висше образование, което разрешава на издаващия образователно-квалификационната степен магистърска степен.
  2. Освен това завършилите могат да имат достъп до образователни системи извън Европейското пространство за висше образование без необходимост от хомологация на техните степени, след като Университетът установи, че те акредитират ниво на образование, съответстващо на съответните официални степени на испанското висше образование, в страната, която издава диплома за достъп до следдипломна квалификация. Достъпът по този начин няма да означава във всеки случай хомологацията на предишното заглавие, което е в притежание на заинтересованата страна, нито признаването му за други цели освен за изучаване на магистърската степен.

Заглавието може да съдържа допълнителни специфични изисквания за достъп, които можете да видите на информационната страница на всеки от тях.


Достъп до собствен магистър VIU (Испания и ЕС)

За училището

Въпроси