Villanova University M. Louise Fitzpatrick College of Nursing Семейна медицинска сестра за магистърска/постмагистърска степен
Villanova University M. Louise Fitzpatrick College of Nursing

Семейна медицинска сестра за магистърска/постмагистърска степен

Villanova, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Програмата Family Nurse Practitioner (FNP) подготвя практикуващите медицински сестри с обширна клинична практика и ролева подготовка за напреднали практики в грижите за пациенти през целия живот. Студентите работят с лекари и практикуващи медицински сестри и имат достъп до голямо разнообразие от клинични агенции и практики. FNP е най-универсалната роля на NP, която позволява на завършилите да се грижат за пациенти, семейства и общности в широк спектър от практически сайтове от клиники в общността до офиси за първична медицинска помощ и от клиники на дребно до центрове за спешни грижи.

Нашите основни курсове ви подготвят с основните знания, изисквани от всички завършили студенти. Тези основни курсове могат да се вземат в кампуса или онлайн. Нашите клинични курсове ви позволяват да надградите съществуващите си клинични умения, да разширите базата си от знания, свързани с грижите за семейството и индивида през целия живот, и да придобиете знанията и уменията, необходими за независима или съвместна практика в заведенията за първична медицинска помощ. Кандидатите за FNP трябва да демонстрират компетентност в грижата за възрастни и деца. Ние поставяме нашите студенти с преподаватели, които служат като ментори и модели за подражание през целия опит в клиничната практика. Нашите възпитаници са високо уважавани за своите знания и опит и работят в центровете за първична медицинска помощ в цялата страна. Завършилите също имат възможност да продължат в програмата за доктор по медицински сестри.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • BSc Nursing (Adult)
    • Colchester, Великобритания
  • Бакалавър на науките в сестрата
    • Marshall, Съединени Американски Щати
  • Магистър по медицински сестри, преподавател по медицински сестри
    • Marshall, Съединени Американски Щати