Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Представление

Добре дошли в колежа по образование и психология към University of Texas at Tyler . Ние максимизираме човешкия потенциал, като вдъхновяваме личен и професионален растеж. Основната цел на Колежа е да подготви компетентни, грижовни и квалифицирани специалисти в областта на образованието, психологията и консултирането и да подобри базата от знания в съответните ни дисциплини.

Ние сме разнообразен колеж, с програми в областта на образованието и психологията на бакалавърски и магистърски нива, които подготвят завършилите за позиции в училища, агенции и фирми, както и за по-нататъшно следдипломно обучение. Ние предлагаме три бакалавърски степени, осем магистърски степени, програма за сертифициране на следдипломния магистър и програма за сертифициране на учители след бакалавърска степен.

Тесните работни връзки с училища и агенции в региона на Източен Тексас предоставят множество възможности за преподаватели и студенти да се включат в услуги и изследвания и да намерят качествени стажове в стажове и на практика.

Местоположения

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Въпроси