Keystone logo
Utica University Online Сертификат за усъвършенствано обучение по семейна медицинска сестра
Utica University Online

Сертификат за усъвършенствано обучение по семейна медицинска сестра

Utica, Съединени Американски Щати

20 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн акредитираният от CCNE сертификат на Университета Ютика за напреднали проучвания в практикуващи семейни медицински сестри (FNP) ще подготви тези с магистърска степен по медицински сестри да разширят базата си от знания и да търсят нови възможности за кариера. Програмата е предназначена да разшири обхвата ви на сестринска практика и да ви предостави необходимите умения, за да търсите напредък в различни здравни заведения.

С необходимите 31 кредита за завършване на сертификата за FNP след магистър, вие ще се съсредоточите върху теми като напреднала фармакология, патофизиология, оценка на здравето и диагностични разсъждения.

Можете да прехвърлите до 9 кредита за предварително завършена курсова работа, еквивалентна на NUR 604 Advanced Pathophysiology, NUR 615 Advanced Pharmacology I и NUR 611 Advanced Health Assessment & Diagnostic Reasoning I.

Онлайн сертификатът за магистратура на FNP е структуриран така, че да подкрепя вашата подготовка за национално сертифициране чрез Американския център за удостоверяване на медицински сестри (ANCC) или Националния съвет за сертифициране на Американската академия на практикуващите медицински сестри (AANP). Когато придобиете опит, за да успеете в процеса на сертифициране и като изпълните необходимите 720 часа практика, в крайна сметка ще бъдете готови да пренасочите кариерата си като практикуваща семейна медицинска сестра.

Заявете повече информация за акредитирания от CCNE онлайн сертификат за магистратура FNP и започнете да разширявате своя опит в медицински сестри днес.

За училището

Въпроси