University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Представление

Университетът на Южна Флорида (USF) Е голям, публичен 4-годишен университет, предлагащ бакалавърски, дипломиран, специализиран и докторски степени. Системата на USF включва три отделно акредитирани институции: USF; USF Санкт Петербург; И USF Sarasota-Manatee. Обслужвайки повече от 49 000 студенти, системата USF има годишен бюджет от 1,6 милиарда долара и е на 41-о място в нацията за разходи за научни изследвания сред всички университети, обществени или частни. USF се гордее с това, че е универсален изследователски университет, посветен на успеха на студентите.

Колежа по фармация на САЩ (COP) Е един от 14 колежа в системата на USF. USF COP е част от здравното предприятие USF, което е партньорство на USF Health е партньорството на Университета на Южна Флорида Morsani Колеж по медицина, колеж на медицински сестри, Колеж по обществено здраве, колеж по фармация, училище На биомедицинските науки и училището по физиотерапия и рехабилитационни науки; И лекарите на USF Health. USF Health е неразделна част от Университета в Южна Флорида, глобален изследователски университет, посветен на студентския успех.

В съответствие с мисията на USF COP, която има за цел да "революционизира здравето", USF COP основава Службата за завършени програми (OGP). Визията за завършване на образованието в COP включва разработване на авангардни научни изследвания и обучение, включващи дидактически (както онлайн, така и лице в лице) курсове в няколко области на фармацията, създаване на разнообразна учебна среда за студенти и преподаватели, Възможности за обучение, използващи нововъзникващите технологии.

Стратегическите цели на OGP включват:

 • Да се ​​повиши вътрешното и международното наемане, записване и задържане на студенти, които отразяват разнообразието
 • Да се ​​стремят да подобрят академичния опит и качеството на живот на завършилите студенти
 • Да се ​​стреми към финансирането на научните изследвания и да провежда и публикува научни изследвания, които водят до възможности за успех на студент
 • Да си сътрудничи с другите институции на USF College и SUS за разработването на творчески инициативи, които насърчават изследванията на студентите
 • Да служи като лидер в насърчаването на интердисциплинарни програми за завършили висше образование.

Предлаганите образователни програми включват сертификати за завършено висше образование и магистърска степен по наука във фармацевтичната нанотехнология. Докторът по философия е недостатъчно развит. Точки на гордост:

 • Д-р Шям Мохапатра, основателкият декан на Службата за университетски програми на САЩ, е ръководител на Зала на славата на изобретателите на FL. Той беше един от шестте изобретатели, назначени в първата церемония по индуциране на своя принос към биомедицинската нанотехнология. Тази индукция го поставя заедно с редиците на изобретателя на климатици и охлаждане, изобретател на Gatorade и Томас Едисон.
 • Системата USF получи рекордните 458,5 милиона долара за договори и безвъзмездни средства през фискалната 2016 година.
 • Системата на USF се нарежда на 9-то място в нацията сред публичните университети и 21-та по целия свят като признати американски патенти сред всички университети, според Асоциацията на собствениците на интелектуална собственост / NAI (2015).
 • USF Tampa е обявен за един от 100-те най-добри ценности в обществените колежи (# 66) от личните финанси на Kiplinger за 2016 г.
 • Системата на Университета в Южна Флорида е дом на студентско тяло от близо 50 000 студенти, представляващи над 130 различни страни.
 • US News и World Report (USNWR) класира USF Tampa за най-добър колеж за ветерани (2016).

Местоположения

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Въпроси