University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Представление

University of Southern California Дорнсиф колеж по писма, изкуства и науки е академичното ядро на University of Southern California . Нашата разнообразна общност работи в областта на природните, социалните и хуманитарните науки, изследвайки фундаментални въпроси за това кои сме ние, как работи светът и какво можем да направим, за да подобрим и обогатим обществото.

Нашият факултет разширява границите на знанията и оборудва студентите с умения за учене през целия живот, които им позволяват да преодолеят предизвикателствата с изключителна социална и техническа сложност. Отвъд класните стаи и лабораториите, нашите учени работят ръка за ръка с лидери в публичния и частния сектор - внасяйки нови начини на мислене в проекти, които изискват техния опит.

Някои от най-талантливите студенти в света са привлечени от University of Southern California Dornsife заради иновативните си курсове и програмируеми програми за степен. И тъй като те не са доволни да чакат до дипломирането, за да окажат въздействие, всеки студент участва в практическо обучение с опит, което превръща мисълта в действие.

Местоположения

Местоположения
  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Съединени Американски Щати

    Въпроси