USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Представление

Иновация: Изграждане на нови граници

От нашето основаване през 1905 г., училището подхранва пионерски инициативи в изследванията, образованието и практиката, като същевременно насърчава нови поколения лидери. Нашето въздействие включва новаторски лабораторни открития, нови регулаторни подходи, значими реформи в здравната политика и трансформиращи сътрудничества в управлението на лекарствата и превенцията на хроничните заболявания. Напредъкът в учебната програма включва стартиране на първата PharmD, докторска степен по регулаторни науки и програми за анализ на решения в здравеопазването, наред с много други.

 • 8-ми най-иновативен университет, позовавайки се на изследване от училищната лаборатория Papadopoulos (класирано от Reuters)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards (национален рекорд)

Пълен спектър

Нашите програми обхващат целия фармацевтичен континуум – от откриване и развитие до регулиране и от превод до грижа за пациентите и резултати.

Алумни мрежа: цял живот, по целия свят

В момента, в който се присъедините към училището, вие ставате част от известното Троянско семейство - обширна, подкрепяща международна мрежа. Нашите възпитаници заемат ръководни позиции в големи фармацевтични компании, правителствени агенции, водещи медицински центрове, НАСА и лаборатория за реактивни двигатели и много други динамични среди - и са посветени да помагат на студенти и съвипускници от USC. Ние ви даваме свят от възможности.

 • 20K+ глобални възпитаници на фармацията на USC
 • 32 глобални партньори на аптеката на USC
 • 8 международни офиса на USC

Ангажимент на общността: Изграждане на по-здравословно общество

Чрез здравни панаири, партньорства с обществени клиники, кампании за обществено здраве и несравнимо сътрудничество за управление на хронични заболявания, учениците, преподавателите и възпитаниците на училището демонстрират постоянен ангажимент за подобряване на здравето на общността, на която служим. И чрез нашата програма за наука, технологии и изследвания (STAR) ние помагаме на нови поколения недостатъчно представени ученици в гимназията да преследват кариера в науките за живота.

 • 50+ годишни здравни панаири
 • 600+ завършили нашата програма STAR
 • 10 фотоновели на много езици по проблемите на общественото здраве

Местоположението е всичко: В сърцето на Лос Анджелис

Нашето местоположение в кампус на основен академичен медицински център в сърцето на оживен град предлага изключителни възможности за стажове, ангажиране на общността и наставничество. С представени 140 държави и говорени 224 езика, Лос Анджелис е пълен с разнообразна кухня, културни институции и предложения за отдих. Лос Анджелис е дом на повече театри, музикални зали и музеи от всеки друг град в САЩ и можете да карате ски, пешеходен туризъм и сърф в близките плажове и планини.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Статистика

В продължение на повече от 100 години USC School of Pharmacy служи като фар за иновации и високи постижения във фармацевтичното образование, изследвания и практика и отдавна е класиран от US News & World Report в Топ 10 на училищата по фармация в цялата страна и № 1 сред частните училища.

  Местоположения

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Въпроси