Keystone logo
University of West Alabama Online RN до BSN
University of West Alabama Online

RN до BSN

Livingston, Съединени Американски Щати

1 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн програмата RN към BSN на Университета на Западна Алабама е предназначена за регистрирани медицински сестри, които се стремят към разширени възможности в областта. Чрез интерактивна дигитална класна стая програмата предлага гъвкава и достъпна образователна опция за работещи медицински сестри. Като студент ще имате свободата да учите, когато е удобно, и ще подобрите образованието си, като същевременно поддържате професионалния си график на пълен работен ден.

Всеки курс може да бъде завършен в онлайн класната стая на UWA с квалифицирани преподаватели по медицински сестри, които предлагат своите насоки и опит на всяка стъпка от пътя. Чрез цифрово работно време, възможности за видео дискусии и интерактивния характер на платформата за онлайн обучение, онлайн студентите получават същото персонализирано внимание от преподавателите, което се предлага в кампуса. Изградете взаимоотношения с вашите преподаватели, завършете курсове за вашето време и отговаряйте на клиничните изисквания удобно чрез текущото си място на работа.

След като завършите онлайн програмата от RN към BSN, ще се изправите пред областта на медицинските сестри с повишен набор от умения, предназначени да привлекат различни работодатели за медицински сестри. Като професионалист ще демонстрирате познания на експертно ниво като лидер в сестринските грижи.

За училището

Въпроси