University of Salford

University of Salford

University of Salford

Представление

Курсовете на University of Salford , подходящи за индустрията, дават на студентите уменията от реалния свят, от които се нуждаят, за да успеят на днешния конкурентен пазар на труда. Чрез формиране на силни партньорства с фирми и организации от всички сектори, University of Salford работи с тях за разработване на курсове, които са актуални и подходящи за днешните предизвикателства.

Студентите могат да избират от различни предмети, включително управление на бизнеса, право, наука, инженерство, изградена среда, компютри, медицински сестри, физиотерапия, медии, изкуства, творчески технологии и др.

Преподаването се допълва от стажове, стажове, проекти на живо или екскурзии, така че студентите да могат да приложат обучението си на практика.

Базиран в кампуса университет, Salford се гордее с вълнуващо местоположение, само на минути от центъра на град Манчестър, който е известен със своята оживена културна сцена, международна храна и спорт от световна класа.

Кампусите предоставят на студентите изключителен учебен опит и възможността да използват стандартни за индустрията съоръжения, за да отразяват работното място. Основният кампус разполага с красивия парк Peel, където студентите могат да релаксират между лекциите или да се разходят до реката.

University of Salford разполага и с високотехнологичен кампус в MediaCity до BBC и ITV и сред над 200 цифрови и медийни компании.

Предлагат се атрактивни стипендии за подпомагане на чуждестранни студенти с плащане на такси, както и опции за плащане на такси на 5 или 7 месечни вноски.

University of Salford в момента има над 4000 международни студенти, които съставляват част от общото студентско тяло от 23 000. Общността е много приятелска и мултикултурна и всеки е добре дошъл, независимо от техния произход, религия или убеждения.

University of Salford също така предлага поддръжка за специализирана кариера за международни студенти, която може да бъде достъпна безплатно и за цял живот. Подкрепата включва как да си намеря работа, техники за интервю и CV, насоки относно етикета на работното място в Обединеното кралство и съвети относно визи.

Местоположения

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Въпроси