Keystone logo
University Of Cumbria Бакалавърска степен (с отличие) по сестрински грижи с възможности за обучение в областта на сестринските грижи за възрастни или психично болни (предварителен стаж)
University Of Cumbria

Бакалавърска степен (с отличие) по сестрински грижи с възможности за обучение в областта на сестринските грижи за възрастни или психично болни (предварителен стаж)

Carlisle, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16 400 / per year *

На територията на колежа

* международен | Великобритания: £9,250 на академична година

Представление

Целта на сестринските грижи за психично здраве е да предоставят подкрепа и грижи за уязвими лица през целия им живот, за да отговорят на индивидуалните им нужди, като съчетават ценностите на сестринските грижи със съвременни знания, опит, комуникация и междуличностни умения за формиране на силни терапевтични взаимоотношения.

Нашият курс е предназначен да ви даде професионалната и академичната квалификация, която ви е необходима, за да се регистрирате в Съвета за медицински сестри и акушерки и да практикувате като медицинска сестра в областта на психичното здраве. Тази степен ще осигури основата за бъдещия ви професионален избор, като ви даде възможност да работите като психиатрична медицинска сестра в различни условия, включително в болнични и общински служби и специализирани центрове за високи постижения, като например за хранителни разстройства, оценка на паметта, наркотици & алкохол или съдебномедицински и затворнически служби.

По време на този курс ще...

  • Работете заедно с лица, страдащи от психични заболявания, дългосрочни състояния и значителни проблеми, свързани с психологическото благополучие, като им осигурявате време и подкрепа, за да им помогнете да се възстановят.
  • Използвайте висококачествени симулационни съоръжения заедно с практиката си и академичните лекции.
  • Извършвайте стажове в най-различни условия, включващи сестрински грижи за деца, възрастни и възрастни хора, както в централните, така и в селските райони.
  • Учете се от опитни специалисти с клиничен опит в широк спектър от клинични среди и академични интереси.
  • Чуйте разкази от първа ръка за историите в здравеопазването от индивидуалния житейски опит.
  • Получавате професионална квалификация като регистрирана медицинска сестра, както и разнообразен опит в различни области на практиката, с който можете да обмислите бъдещите си възможности за кариера.

Такса за обучение по програмата

Приемане

За училището

Въпроси