Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Представление

The UNIPAC- университет председател Антонио Карлос започна дейността си в града на Barbacena, през 1965 г., и нейния основател проф Бонифаций Andrada.

The UNIPAC-JF Campus II член на University председател Антонио Карлос UNIPAC води началото си през 1996 г. със създаването на училище за счетоводството при д-р Хосе Rua Cesario 175 в област на Жуиз ди Фора Стъпки регистрират силно търсене.

Две години по-късно, той инсталира първата от Juiz де Фора логопедична терапия, разбира се, като се има предвид очакването на juizforana образователна общност и има значително търсене, поради липсата на напредък в града и региона.

През 2000 г. тя е построена нова сграда в квартал ферми Витания на с модерни лаборатории и специални съоръжения, необходими за изучаване на техните академични области на хуманитарните науки, Физическа и здраве.

По този начин, в съответствие с плана си за експанзия са създадени няколко курса в съответствие с нуждите на Juiz де форуми и регионални околностите, превръщайки се в неразделна Campus, University председател Антонио Карлос, водене на Факултета по хуманитарни науки и науката с курсове администрация, счетоводство и масова комуникация Квалификация: журналистика и туризма; Института по Juiz де Фора образование с висше нормалния ход Факултет по здравни науки с Биомедицина курсове, физическото възпитание, медицински сестри, Аптека, физиотерапия, Хранене, ветеринарна медицина, биологични науки; Медицински факултет в Училището по медицина; Юридически факултет и социални науки с курс по право и Института по технологии и Последователни Изследвания на Juiz де Фора с технологични курсове в околната среда, технологиите в технологии Маркетинг мениджмънт в Бизнес информатика и технологии в безопасност.

С течение на годините, след завършване на целите си и след като се абсорбира търсенето в Juiz де Фора, някои курсове бяха елиминирани, като по този начин се разширява броя на местата за съществуващите.

Да бъдеш в 16-та година от съществуването му в момента има около 230 учители, включително лекари, учители и експерти отговарят напълно на определяния MEC и развиват своите преподавателски дейности в няколко от курсове на институцията в съответствие с тяхната мисия, която е: "Протегни средата на образование, изследвания и разширение, познания по философия на науката, технологиите и техники като цяло, за да се допринесе за и да повлияе на развитието на социални области в района на Минас Жерайс и Бразилия, като също така се обучават специалисти за обществото. "

Местоположения

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Въпроси