Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Представление

институцията

The Игуасу УНИВЕРСИТЕТ - Unig е създаден от зрелостта на факултетите по Нова Игуасу Unified от MEC Наредба № 1318, от 16 септември 1993, публикувано в Официален вестник на 20/09/93, раздел I, стр. 14017. Нейната спонсор на висшето асоциация образованието на Нова Игуасу - SESNI, с идеална цел, филантропска природата, със седалище в град Нова Игуасу - членка на Рио де Жанейро.

The Unig интегрира в настоящия момент пет кампуса, а именно:

Аз кампус Нова Игуасу Campus II Технология Clinic Campus III център за професионално обучение д-р Пауло Мачадо Fróes Campus V Itaperuna

Тя се основава на Campus I, през които той взаимодейства, в социален, икономически, културен и политически с низините и северния щат Рио де Жанейро, водещи технологии и фундаменталните знания за напредъка на тези региони в полза на държавата и за страната.

Като се започне дейността си през 1970 г., на Философски факултет на науките и писма на Нова Игуасу, предложена на първия висше образование единица на Baixada Флуминензе. Тази новаторска възникнали с изпълнението на изкуствата курсове (квалификации: португалски Литература и португалски на английски), математика, физика, Life Sciences, призната през 1974. През 1976 г. във Факултета по образование също бе призната допринася значително за основно образование в региона.

Четири години по-късно, през 1974 г., с почти всички начални курсове вече признат, е изпълнението на Юридическия факултет, легитимен стремеж на iguaçuana общност.

Осъзнава своята отговорност и внимателни към подобряване на качеството на образованието, след консолидирането на единици в експлоатация, SESNI отново се признае за нови курсове: медицина през 1976 г., и стоматология и хода на технологиите в Data Processing през 1988 г. и 1989, съответно.

Всички курсове, предлагани от Unig появиха идентифициране на характеристиките на района, са наблюдавани пазарни изисквания по отношение на определени професионални профили.

Създаването на Факултета по медицински науки на Нова Игуасу е решителна стъпка за решаването на сериозни здравословни проблеми на местното население, с оглед на липсата на медицински грижи и лоши хигиенни условия, определени в този регион.

Технология Клиниката Unig прави значително, историята на здравето в региона.

През своето съществуване, и за насърчаване на значителни промени в околния регион, Unig се превърна в непрекъснат процес на административни, педагогически и технологични подобрения.

Стреми се към качествено образование и други услуги, предлагани, преследва високи постижения, това е принцип, който има, в продължение на десетилетия от съществуването си, и вдъхновява своите решения.

Причина за развитие на държавата, отбелязвайки изисквания в областта на тяхната компетентност, нововъведения в съответствие с напредъка на тази произтичаща, тя е във фокуса на действия за тази насока.

Решението за разширяване на дейността на общините на Сао Жоао де Мерити и Itaperuna, консолидирани през 1996 г., търсенето на плода на общините, като предлага шест седем бакалавърски курсове, съответно, доведени до състояние под движещата сила на напредъка в общността преди ограничен до град Нова Игуасу.

През 1997 г. той включва нови магистърски курсове за тези, които вече предлагат: Nursing, аптека, Физическо възпитание и физиотерапия.

Процесът на внедряване на нови курсове, както и разширяването на вече съществуващи такива към други общини, е непрекъснато придружава от действия, за да се гарантира и повиши качеството на предлаганите услуги.

Като университетски, мисия на Unig е да генерира научен и технологичен напредък в страната и да служат на обществото директно, рисуване върху ресурсите и налични средства.

Тази мисия изисква пъргав и гъвкав административен модел, може да заснема и превода на очакванията на обществото, особено на динамиката на пазара, което включва професионално обучение. Ето защо, Unig разполага с модерна административна структура, където деканът се подпомага от три Про-ректорите, а именно:

Академик Дийн - PrOAc Административен Дийн - PROAD

При установяване на техните политики и приоритети, Unig търсене съживяването и подобряването на висшето образование, насърчаване на научните изследвания като творческа агент и обновяване на знанията и насърчаване завършил, широк и тесен смисъл, по интегриран начин за обучение програми разширение.

Управление на продължаващата експанзия на този университет представлява голямо предизвикателство.

Разширяване, растящ в качеството, се адаптират към характеристиките на обществото, в което се вмъкват Unig, а също така се стреми към създаване на нови технологии, разпространение и подновяване на научното познание предполага значително по-голямо предизвикателство.

Преодоляването на това предизвикателство е ключът на приложение Unig на, в съответствие с организацията на спонсор, висше асоциация образованието на Нова Игуасу - SESNI.

Местоположения

  • Rio de Janeiro

    Campus I Av. Abílio Augusto Távora, 2134 Nova Iguaçu - RJ - Brasil CEP: 26275-580, , Rio de Janeiro

    Въпроси