Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Представление

The Крузейро до Сул Educacional е основана през 1965 г. в Сао Пауло и в момента се състои от Колежа на Southern Cross, SP SP; Universidade Крузейро до Сул, SP - SP; University Module център, Caraguatatuba - SP; Университетски център на федерален окръг, Бразилия - DF, City Университета на Сао Пауло, SP - SP, Франка университет, колеж Standard Висока и College CTEC в Franca - SP, College Сан Себастиян и College Гол Сан Себастиян - Center в Сан Себастиан - SP, Факултет Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; и по-скоро от University Дева Мария от Патронаж Centre, CEUNSP колеж, Колеж ITU и Salto City College в градовете на ITU и Salto SP.

Стратегическото предимство на групата е фактът на работа с институции, търговски марки и различни позиции като конкретните пазари и характеристиките на градовете, в които тя поддържа учебните заведения. Всички институции запазват своята идентичност, без да се отказват от етичните принципи и идеали на образованието, които ръководят действията на Южна Образователна Cruise, което се изразява в едни от най-добрите академични показатели сред бразилските образователни институции.

- Топ марки в първия чуждестранни институционални оценка на Министерството на образованието - МЕС. - Най-добър курс на визуалните изкуства в Сао Пауло в Национално изследване на постиженията на учениците - Enade. - Топ курсове по социални науки на Бразилия в Националния преглед на резултатите Student - Enade. - Най-добри производство Инженерни курсове в Сао Пауло в Национално изследване на постиженията на учениците - Enade. - Най-добър Физикална терапия курс на Сао Пауло в Национално изследване на постиженията на учениците - Enade. - Най-добър География на Бразилия курс в Националния преглед на резултатите Student - Enade. - Най-добър курс на историята в Национално изследване на постиженията на учениците - Enade. - Биомедицина: най-висок рейтинг в ОИК. - Медицински: само курс на Сао Пауло, призната с максимална концепция. В Бразилия, член пионер на ВЪЗМОЖНОСТИ Global Health Learning - GHLO, консорциум, създаден от Американската асоциация по медицинска колежи. - Най-добра програма за бакалавърска, според CNPq. - Увеличаване на броя на научните публикации в ISI Web на науката. - Най-добър рейтинг одобрение в OAB-DF изпит. - Най-доброто място в Enade, Северен бряг на Сао Пауло. - Повече от 200 линии на институционализирани изследвания. - 66-изследователски групи, регистрирани в CNPq. - 04 докторски и 11 магистърски програми. - 51 стипендии за Scientific Initiation CNPq.

Тези характеристики и постижения са резултат от извършено, структуриран и съвместно управление между основателите учители, членове на академичната общност и признати професионалисти на пазара.

Кратка история

Историята започва през 1965 г., когато група млади учители създаде училище в Сао Пауло, Сао квартал Miguel Paulista: Колежа на Южния кръст. С увеличаване на броя на учениците и нови перспективи през 1972 г., е бил упълномощен да предложи специалности, със създаването на Факултет Крузейро до Сул. Тя бе инициирана от там, доставката на висшето образование.

След 21 години на упорита работа и много всеотдайност през 1993 г., идва признанието от Министерството на образованието, което дава на Южния кръст на най-високо равнище между институциите за висше образование, заглавието на UNIVERSITY.

Оттогава тя се инициира серия от действия, които биха насърчили научни изследвания. Дори и през 90-те, тя е приложила Scholarship Институционална програма за научни Започване на Крузейро до Сул и проведе първото събрание на Научния Започване на университета.

Фокусирайки се върху бъдещето и търсят технологични решения, които да предоставят качествено образование, научни изследвания в дистанционното обучение са били извършени, генериране на първите тестове с виртуална учебна среда и създаването на учебен център разстояние текущата Virtual Campus Крузейро Сул.

В търсенето на отлично образование през 2001 г. е професионализацията на Дийн и Про-rectories, нещо нечувано в контекста на частни институции за висше образование в Бразилия.

През същата година, в кампуса Analia Franco в луксозния квартал на Сао Пауло, е открит, който ясно показва желанието за разширяване на зоната на експлоатация в града. През този период, в знак на признание от допълнителни занимания, насърчавани от институцията от самото му създаване, университет е водещ на първата международна мисия на Програмата за партньорство университет в Мозамбик - Африка.

Използването на технологични инструменти, прилагани за образованието е институционализирана с използването на Blackboard, образователната Абсолвентът, а също и с развитието на EClass, виртуална учебна среда, Университетската Крузейро до Сул. Друга важна стъпка е включването на Бакалавърския програма в университета в Институционална програма за научни Започване на CNPq Exchange.

През 2004 г. две важни събития, отбелязващи историята на университета: началото на дейността на Freedom кампус в центъра на града, както и одобрението на първите двама господари, стоматология и науки и математика Учение.

Мечтата за създаване на група от частни висши учебни заведения, които balizasse етичните принципи и ангажименти към образованието започва да се оформя, с придобиването на модула за University Center, най-големият и най-традиционната институция за висше образование North Paulista бряг ,

И консолидирането на Университета продължи с отварянето на нов кампус: кампуса Pinheiros, на Западния зона на Сао Пауло, както и разполагането на два доктората: стоматология и науки и математика Учение.

Също така през 2008 г., още една стъпка към консолидирането на Образователен Cruise Групата на South се дава, с придобиването на университетски център на федералния окръг, първото частно висше училище в столицата Бразилия.

През 2012 г. University град Сао Пауло, традиционна институция и признат за качеството на своите курсове в областта на здравеопазването, както и за ролята си в дистанционното обучение, се присъедини към Southern Cross за образование, като по този начин, разширяване представяне на групата в националната територия и допринася със знанията, придобити през своите 40 години на съществуване, към постоянно подобряване на курсове, предлагани от всеки член на институция на групата.

Е учредено през 2013 г., висок стандарт на колеж, Технически колеж и университета в Franca - UNIFRAN, която притежава най-добрите официалните показатели за качество сред бразилските частни университети.

Между 2014 г. и 2015 г., става част от групата College Сан Себастиян - San Sebastian - SP, на College Гол Сан Себастиян - San Sebastian - SP, Факултет Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, на University Center Дева Мария от Спонсорство - Salto и ITU - SP, College CEUNSP - Salto - SP, College ITU - ITU - SP College и скок - скок - SP.

В момента, осем висши училища предлагат бакалавърски, завършил и се сблъскват с програмите за дистанционно и популяризиране, като се зачитат местните особености и изисквания. По този начин се съберат академично съответните институции за висше образование и признати марки в съответните им пазари са целите на Южна Образователна Cruise.

Местоположения

  • São Paulo

    São Paulo, Бразилия

Въпроси