University of Missouri

University of Missouri

University of Missouri

Представление

В University of Missouri училище за здравните професии (SHP) е University of Missouri само училище на здравните професии системата и държавата е само на общественото здраве програма разположен на територията на колежа по здравни науки. Неговата мисия е да подобри здравето и благосъстоянието на другите. Всеки ден преподавателите, служителите и студентите на SHP работят за промяна на живота чрез интегриране на преподаването, обслужването и откриването.

С програми в областта на рехабилитационните, диагностичните и образни науки, възпитаниците на Училището по здравни професии изпълняват критични роли в здравеопазването. Училището се състои от седем катедри и 12 дисциплини, всяка със свои собствени специализирани процеси на акредитация. Училището също така е домакин на сателитна програма на University of Missouri Канзас Сити Фармацевтичен колеж.

Здравните професии представляват повече от 60 процента от общата работна сила в САЩ. Очаква се работните места в здравните професии да нараснат поне до 2026 г., според Бюрото по трудова статистика. Училището е важен член на здравната система на University of Missouri . Сред останалите членове са Училището за медицински сестри в Синклер, Медицинското училище, Университетските болници и клиники и Университетските лекари.

Местоположения

Местоположения
  • Columbia

    Columbia, Съединени Американски Щати

    Въпроси