Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

Представление

Довършителни гимназията и мислене на университет да присъства? Ами тогава вие сте на точното място!

Университетът на информационна наука и технологии, "Свети Апостол Павел" (Uist) е един от най-приветливи университети в Македония. С специализиран персонал и администрация, всички ученици, които посещават Uist го накарат да се почувствате така, сякаш има ново семейство. Мултикултурна студент населението Uist е много очевидна, особено по време на ежегодните културни дни, които демонстрират богатството и наследство от култури в Unive | rsity. Обърнете внимание на Международния ъгъла и ще видите за себе си.

Uist има силни академични корени, които се показват чрез своя знаещи студент населението и на академичния състав. Повечето класове се организират в малки групи ученици, които СПИН в като се уверите, че професорите са в състояние да прехвърлят толкова информация, колкото е необходимо, като същевременно отговаря на нуждите на всеки индивид на учениците. Това води до увеличаване на личния учебен подход и лечение, които студентите получават в този високо равнище образователна институция. Всички класове са разделени между инструктаж / теоретични сесии и урок / лабораторни занятия.

Пригответе се да се инвестира в бъдещето си и да се отворят собствените си врати за глобално образование, която гарантира голям успех в бъдещите си перспективи за кариера. Uist е бил направен специално за подкрепа на всеки студент, за да достигне за мечтите си. Вход за да вашето бъдеще!

Проверете условията и условията за получаване на стипендии за изучаване на Uist.

Охрид

Охрид е един от най-древните селища в Европа. Това е туристически, културен и духовен център на Македония. Изиграни на брега на Охридското езеро, което се оценява на около 3,0 милиона стари и е един от най-старите езера в света, град Охрид заедно с езерото е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Охрид има предимствата на един модерен град с славно минало и богата култура в една наистина идилична обстановка. Това е смесица от история и съвременния начин на живот. Охрид ви предлага възможност за престой и проучване в здравословна околна среда, пълна с традиции и културни ценности. Неговата приятна природна среда се пресича с модерна социална и културна начин на живот.

Една пълна стипендия ще бъде отпусната на кандидат от всяка от страните участнички: Република Азербайджан, Народна демократична република Алжир, Република Ангола, Република Армения, Обединени арабски емирства, Барбадос, Босна и Херцеговина, Федеративна република Бразилия, Република на Бурунди, Република Камерун, от Китайската народна република, Република Хърватия, Чешката република, Република Египет, Република Естония, Федерална демократична република Етиопия, Република Габон, Република Гана, Грузия, държавата Израел, Република Индия, Република Индонезия, Япония, Република Казахстан, членка на Кувейт, Лаоската народнодемократична република, Република Латвия, ливанската република, Република Литва, Малайзия, Кралство Мароко, Република Молдова, Монголия, Република Намибия, Оман, Ислямска република Пакистан, Палестина, Португалия, Република Полша, членка на Катар, Румъния, Руската федерация, Кралство Саудитска Арабия, Словакия, Република Словения, Кралство Испания, Демократична социалистическа република Шри Ланка, Съединени Американски Щати, Великобритания Тайланд, Обединена република Танзания, Тунис, Република Узбекистан, Украйна, Социалистическа република Виетнам, Република Унгария, Арабска република Замбия и Организация на американските държави. Стипендията се предвижда:

пълните такси за обучение; визи и разрешителни за пребиваване такси върнете самолетните билети от родната страна на кандидата; настаняване и храна (пълен пансион) в общежитието "Никола Карев" в Охрид, Република Македония на университета; месечна помощ от 5000 денара (около 82 EUR); Крайният срок за подаване на проектните предложения е 31 юли 2015 г.

МОЛЯ ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА стипендии на чуждестранни студенти.

Местоположения

  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Въпроси