University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Представление

Когато изберете кърменето в Южна Каролина, вие се учите от квалифицирани преподаватели, клиницисти и изследователи. Когато изберете кърменето в Южна Каролина, вие се присъединявате към екип от грижовни, отдадени и иновативни професионалисти. Когато изберете кърменето в Южна Каролина, вие избирате да бъдете лидер.

Повече от 10 000 медицински сестри са завършили Колежа по медицински сестри, откакто той стана първата национално акредитирана бакалавърска програма за медицински сестри през 1957 г. Нашите възпитаници, които сега се намират по целия свят, помогнаха за подобряване на достъпността и качеството на здравните грижи в Южна Каролина, САЩ и по целия свят.

В колежа има активни студентски групи, включително Асоциацията на студентските медицински сестри, Мъжете в медицинските сестри, Chi Eta Phi, Международната асоциация на Sigma Theta Tau и Асоциацията на черните медицински сестри. Деканът има създаден консултативен съвет за студенти и специализанти за насърчаване на взаимната комуникация между студентите и ръководството на колежа. С нарастващото студентско население размерът на нашия факултет нарасна до 139 преподаватели на пълен и непълен работен ден, които ангажират нашите ученици в нашите образователни, практически и политически арени. Всички наши преподаватели на пълен работен ден са подготвени за докторантура или са записани в докторска програма.

Местоположения

Местоположения
  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Съединени Американски Щати

    Въпроси