Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Представление

Ние сме Един университет, обединен от страст към иновациите и работата в екип за трансформиране на живота с цел подобряване на живота на другите чрез създаване на решения за по -здрава общност.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Това е вълнуващо време да бъдете в UNT Health Science Center. Основано преди повече от 50 години като малко остеопатично медицинско училище, днес ние сме процъфтяващ университет с шест колежа с лекари и доставчици на здравни услуги, представляващи повечето медицински специалности. Нашата позиция в челните редици на иновациите в бързо променящата се област на здравеопазването е едно от многото неща, които ни правят изключителни.

Нашата култура

Ние вярваме в култура, основана на ценности, която е изградена на доверие. Вместо конкуренция, нашите ценности създават учебна среда за сътрудничество, колегиалност и подкрепа, докато преследваме нашата споделена визия да се превърнем в екип по избор за образование, откриване и здравеопазване.

Нашите възможности

Ние сме единственият здравен научен център в Тексас, който има тези шест училища - медицински (DO и MD), здравни професии, биомедицински науки, обществено здраве и фармация - в един кампус. Това централизирано място дава на нашите ученици уникална възможност да практикуват междупрофесионален модел на грижа, който да ги отличава в бързо развиващата се област на здравеопазването.

Нашето въздействие

Ние завършваме втория най-голям брой лекари за първична медицинска помощ (60 процента) от всяко медицинско училище в страната, а нашата национално призната програма за селска медицина носи медицинска помощ на общности с недостатъчно обслужване. Други области на сила включват изследванията на стареенето и болестта на Алцхаймер и съдебната генетика.

Нашето местоположение

Сгушени в сърцето на културния квартал на Форт Уърт, ние сме на пешеходно разстояние от световноизвестни музеи, страхотни ресторанти и оживени места за нощен живот. Северен Тексас предлага достъпни условия за живот и процъфтяващ сектор на здравеопазването с безброй възможности за бъдеща заетост.

Какво правим

Ние държим пациентите в центъра на нашите усилия в образованието, научните изследвания и грижите

 • Обучаваме утрешните доставчици на здравни услуги
 • От 2002 г. US News and World Report нарича Тексаския колеж по остеопатична медицина едно от 50 -те най -добри медицински училища в страната.
 • Завършваме втория по големина лекар на първична помощ (60 процента) от всяко медицинско училище в страната.
 • Лекарите и други здравни специалисти се обучават и практикуват междупрофесионално - основна компетентност на HSC - в полза на пациентите и техните семейства около модел на „екипна грижа“.

Ние изтласкваме границите на откритието

 • Нашите изследователи работят върху кръвен тест, за да предскажат риска от болестта на Алцхаймер при по -възрастните хора.
 • Анализирайки как функционират хормоните в мозъка, нашите учени определят как да лекуват - и вероятно дори да предотвратят - болестта на Алцхаймер и някои видове рак.
 • Науката за наночастиците помага на нашите изследователи да открият обещаващи начини за доставяне на химиотерапия директно на тумор с по -малко странични ефекти за пациентите.

Ние помагаме на болните да се оправят и поддържаме енергичните хора здрави

 • Нашата педиатрична мобилна клиника доставя така необходимите грижи на деца в квартали на Форт Уърт, които не са обслужвани.
 • Ние създаваме иновативни програми за превенция на болести и насърчаване на здравето, които предоставят услуги за грижи ефективно, ефективно и справедливо, като същевременно свеждат до минимум здравните различия сред населението.

Нашите силни страни

Премахване на здравните различия

HSC, водена от своята основна ценност да служи първо на другите, се ангажира да подпомага предоставянето на здравни грижи и подобряване на достъпа до всички тексаси чрез услуги и образование.

 • Партнирахме си с окръг Тарант, за да разширим достъпа до ваксината в исторически недостатъчно обслужвани и труднодостъпни общности.
 • Мобилните здравни програми помагат на семейства, които изпитват финансови затруднения или имат достъп до качествени здравни грижи, където се намират.
 • Нашата програма за селски учени обучава и подготвя бъдещи лекари да практикуват медицина в малки градове и селски общности в Тексас.
 • Програмата Asthma 411 помага на семействата и училищните медицински сестри да разберат по -добре астмата, за да предотвратят астматични пристъпи и инциденти в училище. Астма 411 в момента е в 11 училищни района в окръг Тарант.

Декодиране на съдебната генетика

Ние затваряме семействата на изчезнали лица и използваме ДНК доказателства, за да подпомогнем правоприлагащите органи

 • Ние предлагаме най -модерната програма за съдебна медицина в страната, обучавайки студентите да идентифицират изчезнали лица и човешки останки, използвайки ДНК технологии.
 • Нашият Център за човешка идентификация е най -големият принос на ДНК профили към Комбинираната система за индексиране на ДНК на ФБР (CODIS) и Националната система за индексиране на ДНК (NDIS), които подпомагат обмена и сравнението на съдебни ДНК доказателства за разследвания на насилие.
 • Ние също работим с Националния център за изчезнали и експлоатирани деца, полицейски управления и медицински експерти в САЩ по случаи на изчезнали лица.

Стареене и болестта на Алцхаймер

Ние помагаме на възрастните хора да запазят качеството си на живот и да се справят с когнитивните и функционални упадъци

 • Програмата за оценка и планиране на геронтологията предоставя цялостни гериатрични оценки за възрастни хора със сложни медицински състояния, когнитивни увреждания и функционални нарушения.
 • Програмата SAGE (Seniors Assistance in Geriatric Education) екипи от гериатрични пациенти, които служат като ментори на студенти-медицински, асистент по физика, физиотерапия и аптека-за да осигурят състрадателна грижа, насочена към пациента.
 • Нашето отделение по гериатрия осигурява на възрастните хора от Северен Тексас непрекъсната грижа, където и да живеят, а също така предлага хоспис и палиативни грижи.

Междупрофесионално образование

Ние сме водещи в екипното обучение, което поставя пациента на първо място

 • Това е бъдещето на здравеопазването в Съединените щати и ние сме водещи в екипното обучение, което поставя пациента в центъра на решенията за грижи, като същевременно контролира разходите и намалява медицинските грешки.
 • Най-новото училище на UNTHSC, Фармацевтичният колеж на системата UNT, подчертава все по-важната роля на фармацевта в екипите за здравни грижи, базирани на пациенти.
 • Нашите междупрофесионални програми се отнасят до сътрудничество в целия спектър от грижи, от програми за уелнес и хранене до лечение и управление на хронични заболявания.

Характеристики на кампуса

Нашите студенти се радват на оживен живот в кампуса, включително повече от 30 студентски организации и голямо разнообразие от услуги, развлечения и дейности за професионално развитие. Най-съвременната библиотека Gibson D. Lewis предлага световен достъп до близо 25 000 електронни списания и бази данни, както и много други цифрови инструменти за обучение.

Относно Форт Уърт

Всичко в Тексас е голямо и Форт Уърт не е изключение. Като един от най-големите градове в Тексас, той е дом на American Airlines и три компании Berkshire Hathaway. Пазарът в Далас/Форт Уърт всъщност е шестата по големина икономика в САЩ и 18-ата по големина в света.

Но причината, поради която повече от 775 000 души наричат Форт Уърт дом, наистина е заради приятелското му усещане за роден град. Гласуван от читателите на Conde Nast Traveler като един от най-приятелските градове в Америка, Форт Уърт също е определен като един от „най-пригодните за живеене общности в Америка“, един от само 10-те големи града, наречени така.

Форт Уърт има повече от 10 000 акра паркове, стотици мили пътеки и бързо се превръща в един от най-приятните за велосипеди градове в страната. HSC дори спонсорира една от многото станции за споделяне на велосипеди във Форт Уърт точно в кампуса.

HSC е сгушен в културния квартал на Форт Уърт, дом на три световно известни музея в паркова среда: Музеят на Амон Картър; Музеят на изкуствата Kimbell с новия павилион Renzo Piano; и Музея на модерното изкуство във Форт Уърт.

Наблизо се намират Музеят на науката и историята на Форт Уърт и Националният музей на каугърлите и Залата на славата (да, градът се гордее със своето западно наследство, а неговият национален исторически квартал Stockyards дори може да се похвали с единствената в света каране на добитък два пъти дневно).

В близост до кампуса е и районът West Seventh Street District, с магазини, заведения за хранене, нощен живот и резиденции, всички в удобна за пешеходци градска среда.

Downtown, Нанси Лий и Пери Р. Бас Performance Hall е дом на професионалните симфонични, театрални, оперни и балетни трупи на града, както и на престижния международен конкурс за пиано Van Cliburn.

И в рамките на 20 минути път с кола ще намерите международно летище Далас/Форт Уърт, писта Тексас Мотор, бейзбол на Тексас Рейнджърс и футбол на Далас Каубойс на стадион AT&T.

Бихме се съгласили, че всичко в Тексас е голямо, но не можем да не вярваме, че всичко във Форт Уърт е по-добро.

  Визови изисквания

  Изисквания за виза J-1

  Изисквания за финансиране

  Изисква се доказателство за финансова подкрепа. Финансирането може да бъде от UNTHSC, правителството на посетителите на обмен, лични средства или комбинация от тези източници. Доказателство за финансова подкрепа трябва да бъде приложено към формуляра за искане DS-2019, когато се подава от отдела.

  Финансовите изисквания са както следва:

  • $1300/месец за учения
  • $420/месец за съпруга J-2
  • $420/месец за J-2 дете

  Изискване за застраховка

  J-1 Exchange посетителите са задължени от Държавния департамент да притежават достатъчно застрахователно покритие през целия срок на тяхната програма.

  Изискванията в сила от 15 май 2015 г. са както следва:

  • Основно медицинско покритие: $100 000 за злополука/заболяване
  • Приспадането не може да надвишава: $500
  • Медицинска евакуация: 50 000 долара
  • Репатриране на останки: $25 000

  Онлайн програмите за дипломиране не спонсорират визи F-1 за международни студенти. Международните студенти могат да предприемат всички дидактически курсове онлайн и могат да участват в обучението на място (изследване на главния камък или практика за стаж) извън САЩ или в САЩ при подходящи договорености с виза J-1 или B-1.

  Стипендии и финансиране

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Fort Worth

   Fort Worth, Съединени Американски Щати

  Програми

  Въпроси