Keystone logo
© Tecnológico de Monterrey
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Представление

Tecnológico de Monterrey е основана през 1943 г. благодарение на визията на Дон Еухенио Гарза Сада и група предприемачи, които сформират асоциация с нестопанска цел, наречена Enseñanza e Investigación Superior, AC

Tecnológico de Monterrey е частна, независима институция с нестопанска цел, без политически или религиозни връзки.

Работата на Tecnológico de Monterrey и всички негови кампуси се подкрепя от граждански асоциации, съставени от многобройни групи от изключителни лидери от цялата страна, които са ангажирани с качеството във висшето образование.

Всяка година членовете на борда на тези граждански сдружения се срещат, за да определят целите, които ще ръководят основните решения, които ще помогнат на Tecnológico de Monterrey да постигне целта си да стимулира развитието на общностите и нацията.

Tecnológico de Monterrey се радва на подкрепата на националната общност, която участва в томболите, организирани от самата институция за разширяване на стипендиантската програма и инвестиции в инфраструктура.

Tecnológico de Monterrey се ползва със статут на Свободно университетско училище, което му позволява да функционира като образователна институция.

Предназначение

Tecnológico de MonterreyЦелта на е да произвежда информация, способна да трансформира живота.

Ние използваме образователен опит, за да оформим хората в агенти на промяната, готови да работят в полза на всички - хора, които поемат отговорност за собствения си живот и са наясно, че действията им могат да трансформират другите - способни, талантливи, честни, отдадени, ангажирани визионери с глобална перспектива и предприемачески дух не само в университета, но и във всички сфери на живота им.

Образованието на нашите ученици е жизненоважен компонент от способността ни да се отличаваме. Студентите се насърчават да трансформират своите икономически, политически, екологични и социални реалности на социално, професионално и лично ниво.

Визия

„Лидерство, иновации и предприемачество за човешки разцвет“.

Модел Tec21

Tec21 позволява формирането на солидни и всеобхватни умения, които ще ви помогнат творчески и стратегически да разрешите предизвикателствата на настоящето и бъдещето.

Защо е уникален?

Нашият базиран на предизвикателства модел на обучение се основава на четири ключови компонента:

Учене, базирано на предизвикателства

Обучението на студентите по време на бакалавърското им обучение е фокусирано върху връзката на студентите с техния учител и със средата, в която студентите развиват дисциплинарни и трансверсални умения, като решават предизвикателства, свързани с реални проблеми и демонстрират своето майсторство чрез различни доказателства за учене. В този модел централната единица на обучение е предизвикана.

Персонализиране и гъвкавост

Преди да изберете кариера, сега избирате път:

1. Ще придобиете основите на областта, ще знаете свързани кариери и ще потвърдите коя кариера да изберете.

2. Ще развиете основните компетенции на кариерата си чрез по-фокусирани предизвикателства, като същевременно разширявате опита си в университета.

3. Ще продължите да укрепвате уменията си и да придавате на кариерата си персонален щрих въз основа на вашите интереси, страсти и планове, чрез широкия диапазон от налични концентрации, престои и сертификати.

Вдъхновяващи учители

Нашите професори са главни герои на една от най-дълбоките трансформации в историята на Tec и на промяна на парадигмата, която предизвика интереса на националните и международни академични среди.

Какви практики на преподаване ги отличават? Те създават активна среда за учене и намират в предизвикателствата стимул за формиране на дисциплинарни и трансверсални умения, от които се нуждаете като студент, като ви насочват да прехвърлите това знание в реален контекст. Освен това те са актуални и свързани с тяхната практика и работят мултидисциплинарно.

Приемане

Местоположения

 • Monterrey

  Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

 • Guadalajara

  Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Santiago de Querétaro

   Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

   • Mexico City

    Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

    • Mexico City

     Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

     Въпроси