Keystone logo
Spalding University Докторска степен по ерготерапия
Spalding University

Докторска степен по ерготерапия

Louisville, Съединени Американски Щати

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Дистанционно обучение

Представление

Докторската програма по професионална терапия (OTD) на Spalding University в Училището по професионална терапия Auerbach (ASOT) подготвя студентите да посрещнат нуждите на времето със състрадателни действия, основани на най-добрите принципи за рехабилитация и основана на доказателства практика чрез общуване с общността, услуги и изследвания. OTD предлага на студентите възможност да усъвършенстват своята подготовка и прилагане на задълбочени знания в практически умения, изследователски умения, администрация, лидерство, разработване на програми и политики, застъпничество, образование и прилагане на теория.

OTD от начално ниво

Spalding University предлага първата напълно акредитирана програма за OTD за начално ниво в щата Кентъки и е достъпна за всеки студент с бакалавърска степен във всяка област.

  • 3 години (36 месеца)
  • 9 триместър
  • 110 кредитни часа (84 дидактически часа и 26 клинични часа)
  • 35 ученици в група

Post-Professional OTD

Тази следпрофесионална степен е предназначена за лицензирани специалисти по трудова терапия, които искат да преминат към докторско ниво и се предлага изключително онлайн.

  • 30 кредитни часа
  • Онлайн формат
  • 4 триместъра + самонасочен завършек

Относно ASOT

Училище по трудова терапия Ауербах (ASOT)

Училището по професионална терапия в Ауербах (ASOT) на Spalding University подготвя студентите да посрещнат нуждите на времето със състрадателни действия, основани на най-добрите принципи за рехабилитация и основана на доказателства практика чрез общуване с общността, услуги и изследвания.

Национален съвет за сертифициране по трудотерапия

Завършилите начално ниво имат право да се явят на национален сертификационен изпит за професионален терапевт, администриран от Националния съвет за сертифициране по професионална терапия (NBCOT). След успешното завършване на този изпит, завършилият е акредитиран да използва званието регистриран ерготерапевт (OTR). В допълнение, държавите изискват лиценз, за да практикуват; държавните лицензи обаче обикновено се основават на резултатите от изпита за сертифициране на NBCOT. За да има право да се яви на изпита NBCOT и да получи лиценз в щата, дадено лице трябва да притежава поне магистърска степен от акредитирана от ACOTE програма за трудова терапия.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси