South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Представление

Присъединете се към вълнуваща професия в здравеопазването

South Baylo University е висше училище по ориенталска медицина в Лос Анджелис и Анахайм, Калифорния. Основана през 1977 г., тя предлага магистърски и докторски програми с пълна акредитация по акупунктура и ориенталска медицина.

 • Магистър по акупунктура и източна медицина (MSAOM)
 • Доктор по акупунктура и източна медицина (DAOM)

Защо да изберем South Baylo University ?

История и репутация

Основан през 1977 г., South Baylo University е сред най-старите и най-реномираните висши училища за обучение на акупунктура и ориенталски лекари в Съединените щати.

В продължение на повече от четиридесет години, най-ефективните акупунктуристи кредитират South Baylo University за предоставянето на най-висококачествено медицинско образование, прилагайки древното изкуство към науката за лечение.

Места

South Baylo University има два кампуса, разположени в град Анахайм и град Лос Анджелис в Южна Калифорния.

Кампусът в Анахайм е само на пет минути от Дисниленд и на 20 минути до плажа. Кампусът в Лос Анджелис е в центъра на града и само на десет минути до Холивудската алея на славата, The Staples Center, Dodger Stadium, Koreatown и Chinatown.

Клинично обучение

South Baylo University управлява две университетски клиники в Анахайм и Лос Анджелис. Университетските клиники управляват повече от дузина кабинети за лечение на пациенти. Повече от 15 висококвалифицирани и опитни ръководители на клиники лекуват пациенти и обучават стажанти. SBU се обучават в клиники с богат клиничен опит под наблюдението на ръководители на клиники.


Многоезични програми за степен

South Baylo University предлага акредитирана магистърска програма на английски, корейски и китайски и акредитирана докторска степен по английски и корейски език. Нашите висококвалифицирани ръководители на преподаватели и клиники обучават нашите студенти чрез качествено образование, изследвания и грижи за пациентите.
Мисия

Мисията на South Baylo University е да разшири знанията по акупунктура и ориенталска медицина и да служи на общността чрез качествено образование, изследвания и грижи за пациентите.

стойност

Ценностите на South Baylo University трябва да разглеждат Хармонията като нейната видна ценност, илюстрираща Хармонията на телесните функции, Хармонията на ума и тялото и Хармонията на живота и природата. Те се считат за основополагащи принципи на ориенталската медицина и цялостното здравеопазване.

Предназначение

Целта на South Baylo University е да насърчава доброто здраве и благосъстояние чрез образование, изследвания и клинична практика.

Образователни цели

За да изпълни своята мисия, South Baylo University се ангажира със следните цели:

 • Да подготви ученици със знания и умения в AOM за успех в здравна среда.
 • Да осигури ефективна и висококачествена грижа за пациента чрез AOM и интегративно здравеопазване.
 • За насърчаване и развитие на научни изследвания, научни дейности и професионално развитие.
 • Да подготви учениците да станат лидери в общността и в своята професия.

Местоположения

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси