Keystone logo
Rivier University Online Магистър на науката в сестринските грижи: Семейна медицинска сестра
Rivier University Online

Магистър на науката в сестринските грижи: Семейна медицинска сестра

Online USA

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Станете основният доставчик на здравни грижи за вашите пациенти. Онлайн степента MSN Family Nurse Practitioner (FNP) от Rivier University ви учи как да се съсредоточите върху здравето и благосъстоянието на целия човек, така че да можете да заемете една от най-важните и търсени роли в страната.

Като FNP вие ще диагностицирате и лекувате медицинските проблеми на вашите пациенти и ще предписвате лекарства, както и ще действате като изследовател, преподавател и съветник в услуга на грижите за вашите пациенти.

Курсовата работа ви подготвя да предоставите пълния обхват на първичната грижа на пациентите в много здравни заведения. Темите включват усъвършенствана теория и теми за клинично сестрински грижи като патофизиология, оценка на здравето, теория за семейните сестрински грижи, подобряване на качеството на здравните грижи, здравна политика и практика, основана на доказателства.

Професорите с опит в реалния свят ви помагат да приложите наученото към предизвикателствата в реалния свят, така че да сте готови да ги преодолеете. Ще участвате с тях и вашите връстници в курсове, които умишлено са ограничени, като се фокусирате върху мощен диалог, който разширява съдържанието на курса и обогатява вашето учебно изживяване.

Завършил, готов да работи в ролята на напреднала практика и да може да влияе на здравната политика като лидер на медицинска сестра и защитник на пациентите.

Ние в Rivier се ангажираме да ви предоставим достъпно образование, което можете да използвате. Нашите цени за обучение са сред най-достъпните в региона, а ученето онлайн означава да учите където и когато е най-добре за вас, така че не е необходимо да напускате текущата си позиция. Предлагаме три начални срока годишно за тази програма, така че можете да изберете правилното време да започнете.

За училището

Въпроси