Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Представление

Лондонска учебна програма. Средиземноморски начин на живот.

Кампусът Queen Mary, Malta ви предлага шанса да изучавате медицина в Med.

Заявленията са налични от 1 ноември 2023 г. Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2024 г.

Учете петгодишна бакалавърска програма по медицина MBBS (бакалавър по медицина, бакалавър по хирургия) в Малта, Европа. Ученето в Queen Mary означава, че ще изучавате медицина в един от най-добрите университети.

175655_Clipboard01.jpg

история

Малта, подобно на Обединеното кралство, има горда история на експертно здравеопазване и Queen Mary е част от престижната асоциация Russell Group в Обединеното кралство (UK). Университетите на Russell Group имат огромно социално, икономическо и културно въздействие на местно ниво, в Обединеното кралство и по света.

По-рано известно като Бартс и Лондонското училище по медицина и дентална медицина, Queen Mary е водещо медицинско училище. Barts и The London са създадени от най-старата болница в Европа, St Bartholomew's (известна като „Barts“), която е основана през 1123 г., и първото медицинско училище в Англия, The London, което отваря врати през 1785 г.

Програмата Queen Mary, Малта MBBS е идентична с програмата, преподавана в Лондон и ще бъдете обучавани в Малта от служители на Queen Mary, както и от местни клиницисти, обучени от училището.

Остров Гозо

Гозо е един от трите острова, които съставляват Република Малта. Островът е напълно двуезичен, като английският и малтийски имат официален статут. Освен това има отлични връзки с Европа.

Малта има ослепителна история, обхващаща 7000 години: островите имат три обекта на ЮНЕСКО за световно наследство (включително цялата малтийска столица Валета). Съвсем наскоро може би сте гледали Малта по телевизията: островите осигуряват някои от зашеметяващите места за Game of Thrones.

Такси за обучение

35 000 € на година.

Процес на кандидатстване

Кандидатите кандидатстват директно в университета , а не чрез стандартната система за кандидатстване на Обединеното кралство, UCAS.

Местоположения

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Въпроси