RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Представление

RCSI

  • Завършилите получават медицински степени на Националния университет на Ирландия. Тези степени са международно признати и отличителни черти на качество и отлични постижения
  • Завършилите се присъединяват към ценна глобална мрежа от възпитаници, която се разпростира във всяка здравна система във всяка страна по света

Образование от световна класа, глобално признание

В RCSI

Студентите от РУМК се възползват от индивидуалното наставничество, малките класове и съвременните иновативни стилове на преподаване, поставени в подкрепяща общност от учители, студенти, административен персонал и приятели.

RUMC е централно разположен на два обекта близо до сърцето на Джорджтаун, който е наследство на ЮНЕСКО. Той е на пешеходно разстояние пеша от болницата Penang Hospital Campus, включващ 200 места за летуване, модерни семинарни зали, напълно оборудван мултимедиен център, съоръжения за видеоконференции, изследователски лаборатории, напълно оборудвана академична библиотека, лаборатория за клинични умения, кафене и студент, учебни и социални центрове.

В малайзийския кампус студентите се насърчават да балансират своите академични и клинични ангажименти с членството в Студентската асоциация на RUMC. Студентската асоциация предлага множество спортни, културни и извънкласни дейности за студентската общност на РУМК.

Като университет бъдещите кохорти ще продължат да носят наследството под RCSI

Завършилите се заемат висши позиции в различни държави като Малайзия, Ирландия, Австралия, Съединените щати, Бруней, Нова Зеландия, Швейцария и Обединеното кралство.

Нашите завършили са източник на огромна гордост, защото им се присъждат същите световно признати квалификации като студентите от RCSI и UCD. Те стават част от богата алумна мрежа с вековни връзки в страните и здравните системи по целия свят.

Тази мрежа включва бивш президент на Ирландия, председател на UCD, главен изпълнителен директор на RCSI и настоящият президент на ирландския медицински съвет и настоящата и първата жена заместник министър-председател на Малайзия, Dato 'Seri Dr Wan Azizah binti Wan Ismail , Акционерната мрежа е неоценим източник на насоки, подкрепа и помощ за всички наши завършили.

Вие се възползвате от статут и квалификация, която има световно признание и ви дава неограничени възможности за кариера.

Местоположения

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Въпроси