New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Представление

В NYU Grossman School of Medicine, нашият ангажимент за иновации ни доведе до смели нови начини за преодоляване на разликата между основните научни изследвания, медицинското образование и качеството на грижите за пациентите. С нашата учебна програма за 21-ви век, C21, ние комбинираме напредъка в учебните стратегии, нововъзникващите технологии и информационните решения, за да изпълним нашата тройна мисия: да преподаваме, да служим и да откриваме.

Всеки студент, записан в нашата програма за докторска степен, получава стипендия за пълно обучение, независимо от заслугите или финансовите нужди, която покрива по-голямата част от разходите за присъствие. Нашите стипендии за пълно обучение дават възможност на амбициозните лекари да изберат специалност въз основа на техния талант и наклонности, за да обслужват по-добре общностите, които се нуждаят най-много от тях, и да постигат по-лесно научни постижения, които подобряват начина, по който се грижим за пациентите. Ние се стремим да превърнем най-добрите и най-ярките бъдещи лекари в лидери с потенциал да трансформират здравеопазването.

Нашата новаторска ускорена тригодишна програма за медицина, стартирана през 2013 г., намалява традиционната учебна програма в медицинското училище с една пълна година, с възможността да се включите през първата си година от медицинското училище. С нашите четири и пет години Pathways до степен доктор, включително програми с двойна степен, ние предлагаме несравнима гъвкавост, за да персонализирате вашето медицинско обучение по начини, които съответстват на вашите професионални интереси.

Продължаваме да преработваме медицинската програма, за да решим най-големите предизвикателства в здравеопазването днес. Нашият Институт за иновации в медицинското образование наскоро стартира учебна програма „Здравеопазване по числа“, предназначена да обучава студенти по медицина от първа и втора година за многото начини, по които „големите данни“ - извличане на значима информация от големи публични масиви от данни - могат да информират и подобряване на клиничните грижи.

Местоположения

Местоположения
  • Manhattan

    Manhattan, Съединени Американски Щати

    Въпроси