Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Представление

NiBS е частно бутиково бизнес училище в Гана. Основана е, за да направи разликата с нов вид образователен модел, създаден да отговори на нуждите на ръководителите. Моделът за доставка на програми NiBS е проектиран около заети мениджъри, лесен за преживяване, иновативен и ориентиран към бъдещето.

Нашата основна предпоставка е, че има нова зора за Африка, която изисква лидерска креативност да изникне и да засияе. Африка се нуждае от ръководители с усъвършенствани когнитивни лидерски умения, за да открият ограниченията на настоящите практики на лидерство, да развият дълбока представа за това какво работи и кое не работи.

Защо докторска степен е подходяща за вас

Има много причини, поради които ръководители като вас се заемат с тази обременителна задача, знаейки своето време и финансови изисквания на програма с по-висока степен. Интервютата с нашите ученици предполагат, че:

 • Мнозина искат да докажат на себе си, че могат да постигнат най-високата академична квалификация и да станат лидери на мисли в своите професии.
 • Повечето искат да оставят трайно наследство - изготвят дисертация, която създава нов принос към знанията и практиката за управление на бизнеса в Африка.
 • Някои искат да демонстрират на своите деца и внуци ценността на образованието и трудолюбието - че можете да постигнете всичко, за което сте се замислили.
 • Други искат да изградят нови знания и умения за напредък в кариерата си или да се разклонят в нови кариери като консултации или преподаване.
 • Други искат да преминат отвъд изучаването на съществуващите знания на съвсем ново ниво - създаване и споделяне на нови знания и практики, за да променят начина на работа на компаниите.
 • Някои искат в някакъв момент да продължат академична кариера, за да помогнат на студентите да се класират за реалния свят.
 • Каквото и да е, поради нашите причини всички наши ученици искат да изградят по-добър свят, като задават нови и интересни въпроси, да откриват нови отговори, нови идеи, знания и практики за подобряване на бизнес практиката и обществото.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Защо да изберете NiBS

Все повече и повече висши мениджъри избират да следват своите чуждестранни докторски степени в NiBS, тъй като разбираме тревогите и предизвикателствата, пред които са заети ръководителите, поемайки задачата да бъдат докторанти, включително:

 • Жонглирайки с работа, семейство и опитвайки се да стисне докторантура
 • Независимо дали ще получите поддръжката, от която се нуждаете, за да навигирате през програмата
 • Дали можете успешно да завършите програмата
 • Дали можете да спечелите своята степен в необходимия период от време

зрение

Да бъдат признати за водещото ориентирано към практиката изследователско бизнес училище в Африка, което развива, обучава и обучава бизнес лидери и професионалисти през цялата си кариера.

Мисия

Нашата мисия е да бъдем лидер в разработването на лидери на мисли, които имат навици на ума - едновременно гъвкави и проницателни, информирани от опита и въпреки това ориентирани към иновациите, така че да могат да бъдат агенти както на икономически просперитет, така и на трансформираща социална промяна в Африка.

Нашите решения за вашите проблеми и предизвикателства

Ние бяхме пионери в програмата за докторска степен в Африка. Като ново бизнес училище, ние започнахме от чисто чисто, така че направихме нещата по различен начин, за да създадем модел, подходящ за изпълнители, Graduate-On-Time (GOT), който се грижи за вашите проблеми и предизвикателства, включително

 • Творчески дизайн и доставка на програма - с оглед на заетия ръководител - Всеки курс се провежда в продължение на 2-3 дни (четвъртък, петък и събота) на всеки няколко месеца. За докторска степен посещавате приблизително 35 дни уроци по време на цялата 3-годишна програма. Графикът на програмата ви се дава много предварително, за да ви позволи да планирате натоварения си график.
 • Поддръжка на научен сътрудник на пълно работно време - Съгласно съгласуваните насоки на политиката, научните сътрудници на пълен работен ден ви помагат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата при търсене на изследвания и статии (ако е необходимо), събиране и анализ на данни, изпълнение на задания и др
 • Своевременно завършване - Вие започвате дипломната работа / проект от първия ден - ние ви помагаме в първия клас да развиете вашата тема - без загуба на време в търсене на теми. Ние комбинираме курсовата работа с писането на дипломна работа, като гарантираме, че всички ваши задачи са свързани с вашата дипломна работа. Програмата се предлага в Гана през последните 5 години от NiBS. Седемдесет ръководители от Гана, Нигерия и други африкански държави вече са завършили програмата през последните 2 години.
 • Комбинация от курсова работа и дипломна работа - Ние съчетаваме курсовата работа с писането на дипломна работа, като гарантираме, че всички ваши задачи са свързани с вашата дипломна работа. Това гарантира бързина и своевременно завършване, като се избягват проблемите, свързани с традиционния метод за завършване на дипломната работа.
 • Семинари за писане на дипломни работи - В традиционните училища писането на дипломни работи е неструктурирано, ad hoc и самотно. Организираме семинари за писане на дипломни работи, всеки с продължителност от два до три дни наведнъж, за да предоставим възможности на професори и научни работници да подкрепят писането на дипломната работа в официална училищна обстановка.
 • Висока степен на дипломиране - Досега постигаме степен на успеваемост от около 85% на кохорта. През последните две години завършихме 77 висши ръководители от Гана, Нигерия и други африкански страни.
 • Стипендия - Ние предлагаме стипендии със значителна стойност за студенти, които отговарят на определени условия, както и гъвкави условия на плащане.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Местоположения

 • Accra

  Accra, Гана

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси