New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Представление

New England College Of Optometry ( NECO ) е училище по оптометрия, което подготвя следващото поколение доставчици на грижи за очите, преподаватели и иноватори чрез строга учебна програма и богат клиничен опит. New England College Of Optometry завършва състрадателни и опитни оптици, подготвени да практикуват в различни условия.

В New England College Of Optometry , ние обучаваме студенти за кариера в предоставянето на грижи за очите, изследванията и образованието. Предизвикваме учениците да мислят креативно за зрението и зрението и да допринесат за бъдещето на полето.

Като независима школа по оптометрия, New England College Of Optometry се фокусира само върху обучение по оптометрия, изследвания и грижи за пациентите. Записваме студенти от 34 държави и 8 държави. Нашето място в Бостън осигурява достъп до богато иновативно и активно висше образование и здравната общност в региона. Търсим гъвкави, отдадени хора, които да се присъединят към нашата общност, за да подкрепят нашите програми за оптично образование и грижи за пациенти от световна класа.

Местоположения

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Въпроси