Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Представление

Обръщение на президента

Да бъдеш като единствен университет, монголски университет на науките за живота (Muls) отчетливо се фокусира върху образованието, научните изследвания и иновациите в областта на науките за живота, които съставляват ядрото на икономиката на Монголия, който предлага широк спектър от академични програми, които подхранват бъдещето професионалисти и лидери за монголски общество.

Muls е академична институция е фокусиран върху развитието на атмосфера, която дава на нашите студенти и изследователи, за свободата, за да се посветят изцяло на обучението си. Нашата мисия е да стане водеща изследователска ориентирани университет, където преподаватели се стремят към високи постижения в образованието и научните изследвания, а учениците да направят за високи постижения в образованието си, както ние вярваме, че ключът към разкриването на нови знания е интердисциплинарни проучвания, изследвания, иновации и разширяване. Ние вярваме, че ролята играем в реализирането на екологично устойчиво общество е важно, и това е наш дълг като водеща изследвания, ориентирани към академична институция да енергично се включат в нашата философия на мисията-ориентираните научни изследвания и образование Към устойчиво развитие с цели, които всеки студент трябва да бъде в ролята на наблюдател, всеки преподавател трябва да бъде като мениджър на знания, който доставя научна концепция за студенти от прост подход, и всеки изследовател трябва да бъде собственик на високите технологии на базата на R & D.

Ние постигнахме значителен напредък в интернационализацията и да засили нашите предприятия с чуждестранни университети, които се засилват нашите академични и културен обмен. В днешното общество, само една истинска интелектуална с практическа експертни познания и силни за решаване на проблеми способности може да се гарантира, нечии бъдещи успехи. За това, Muls се приемат разнообразни образователни стратегии, за да се гарантира, че нашите студенти получават високо ниво на специализирани знания, като по този начин им позволява да станат свежи и динамични граждани, които ще направят важен принос в Монголия.

НАШАТА ВИЗИЯ:

За да стане един от водещите световни университет

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

Благоприятен преподаването и изучаването на околната среда Един интелигентен, креативен и отговорен екип Една вдъхновяваща и добре мотивиран студент с добри човешки сетива и етика Ръководството за развитие Просперираща висшисти, допринасящи за развитие на нацията

Muls с един поглед

Създадена: 1942

Факултет: Около 411 членове на факултета

Ученици

Бакалавърски - Около 9 086 Абитуриент и професионални студенти - Около 2 630 Общо - Около 11 716

Почести

16 академици на монголски академия на науките, 7 научни открития, 17 награди лауреати държавни

стопанства с недвижими имоти

Главен корпус - 12.4 хектара /30.64 акър

Селски съоръжение обучение - 322,2 хектара /796.17 акър

колекция библиотека

Централната библиотека на земеделието - най-голямата академична библиотека в областта на селското стопанство, включва около 162 хиляди учебници, около 820 ръкописни предмети, както и 905 научни списания, около 60 електронни книги. Достъпът до тази колекция е предоставена от близо 12 библиотечни служители, които работят в 3 библиотечни зали.

Училища и институт

Монголски университет за науки за живота се състои от 5 основни академични звена - училища и 4 изследователски институции, които предлагат курсове и възлагане на научни степени.

Наименуване

С решението на Управителния съвет на университета на английски името на университета като озаглавен "монголски държавен университет по селско стопанство" е променено в "монголски университет на науките за живота" през юли 2014 година.

Местоположения

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Програми

Въпроси