Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Представление

Mayo Clinic College of Medicine and Science трансформира здравните грижи както за пациентите, така и за обществото чрез високи постижения в образованието, откритията, иновациите, работата в екип и лидерството.

Мисията на колежа е да образова и вдъхнови разнообразна работна ръка от доставчици на здравни грижи, лекари и учени чрез високи постижения в медицинското образование, научните изследвания и клиничните грижи; Облекчаване на човешкото страдание чрез осигуряване на състрадателни и културно чувствителни грижи; Подобряване на биомедицинските науки чрез открития и иновации и подобряване на националната система на здравеопазване чрез наука за населението и ръководство.

Откакто клиниката Mayo е създадена преди повече от 150 години, нашата цел е да осигурим изключителни грижи на нашите пациенти и да предложим превъзходни образователни програми, които гарантират успеха на следващото поколение медицински, научни и свързани здравни специалисти.

Всъщност дори нашето име - клиника Майо - идва от тази идея. От самото начало д-р Уилям Уоръл Майо и неговите синове, д-р Уилям Дж. Майо и д-р Чарлз Х. Майо канят лекари и студенти да посетят Рочестър, Минесота, и да се запознаят с тяхната иновативна медицинска и хирургична практика. Посетителите, идващи да наблюдават, се отнасят до посещението на "клиниката на Mayos".

В същото време братята Майо и техните колеги бяха отличени учени, които обиколиха света, за да се учат от другите и да върнат най-новите медицински разработки, които да включат в собствената си практика. С нарастването на интегрираната медицинска практика в клиниката Mayo значението на образованието продължава да бъде в центъра на вниманието.

Местоположения

Местоположения
  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Въпроси