Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Представление

От откриването си през 1909 г., Медицинският факултет на университета Лома Линда обучава квалифицирани медицински специалисти с ангажимент за християнска служба. Училището винаги се е стремило да съчетава най-добрата медицинска наука с грижовно християнско състрадание. Студентите от Лома Линда се обучават в контекст, подчертаващ нуждите на пациента и превантивните грижи за компенсиране на бъдещата болест.

Студентите по медицина прекарват първите две години в изучаване на тежка учебна програма, балансирана от класна работа по човешко поведение, религия и етика. Като юноши, студентите прекарват времето си в клинични ротации и обучение в семейната медицина, гинекологията и акушерството, медицината, педиатрията, психиатрията, рентгенологията и хирургията. Пенсионерите се завъртат чрез напреднало обучение по медицина и хирургия и завършват своята степен с четиримесечен избор.

Студентите по медицина на Лома Линда имат уникалната възможност да използват своите умения в човешкото усъвършенстване. Повечето студенти по медицина участват в две много популярни университетски програми: здравна система на Общността за социално действие и студенти за международна мисионна служба. Във всеки от тях те помагат за предоставяне на медицинска помощ на хора с по-ниски доходи и други, които нямат достъп до основни медицински грижи.

Местоположения

Местоположения
  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Програми

    Въпроси