Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Бакалавър по здравни грижи по медицински сестри
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Бакалавър по здравни грижи по медицински сестри

Rovaniemi, Финландия

7 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9500 *

На територията на колежа

* размерът на таксите за обучение зависи от началната година на вашето обучение

Представление

Ние обучаваме здравни специалисти с общи и специални познания по здравеопазване и сестрински грижи. Проучванията дават възможност на завършилите да работят във Финландия и други международни среди в болници и здравни центрове, както и в частния сектор.

Ние предоставяме на студентите широка основна база от знания, както и усъвършенстваните знания, необходими за задоволяване на настоящи и бъдещи нужди в здравеопазването.

Студентите получават добри теоретични и практически умения по сестрински грижи, сестрински науки и сестрински изследвания, за да могат да допринесат за развитието на сестринските грижи. Ще научите дистанционно обучение и дигитални услуги като част от професията на медицинската сестра. В процеса на обучение студентът формулира връзки между практическия опит и теоретичните концепции. Тези връзки изискват интегриране на теория и практика, а това се улеснява от размисъл върху практиката.

Клиничната практика може да се извършва във Финландия или частично в чужбина. Обучавайки се в международна програма, имате отлична възможност да получите образование, което е високо ценено. Вие изучавате финландски език с 15 кредита, докато финландоговорящите студенти изучават английски и шведски език. Финландският език се използва в практическото обучение, което се провежда във финландски говорещи организации по време на обучението. Възможностите за работа във Финландия са отлични за регистрирани медицински сестри.

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси