Keystone logo
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Представление

Länsirannikon koulutus Oy WinNova, Pori & Rauma, Финландия

Пори е динамичен крайбрежен град. Крайбрежната му алея предлага не само живописни гледки, но и оживен център за обществена ангажираност и културни събития през цялата година. С разнообразни фестивали и изложби Пори обещава обогатяващо културно преживяване за всеки взискателен студент.

Раума е завладяваща смесица от история и наследство. Признат за обект на световното наследство на ЮНЕСКО, този очарователен град показва старателно запазена дървена архитектура, която предизвиква усещане за непреходна красота. По калдъръмените му улички се намират китни кафенета, оживени пазари и сплотена общност, която създава благоприятна среда за академично израстване и лично обогатяване.

Както Пори, така и Раума предлагат уникални възможности за високи академични постижения и културно потапяне, което гарантира пълноценно образователно преживяване.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova е доставчик на средно професионално образование (СППОО) за хора от всички възрасти, в трудоспособна възраст или извън нея. Нашите квалификации съответстват на нива 4-5 от Европейската квалификационна рамка.

WinNova предлага широка гама от образователни услуги, професионални квалификации и краткосрочни курсове на фински език за различни типове клиенти. Ние работим в тясно и дългосрочно сътрудничество с компании и публичния сектор.

WinNova има 5000 ученици и около 600 служители (12/2023 г.). В WinNova се обучават около 500 ученици с 50 различни майчини езика по различни програми на фински език.

Международни възможности в WinNova

WinNova участва в няколко проекта, финансирани от ЕС. Тези проекти водят до нови педагогически методологии и иновации в учебната среда, както и до повишаване на педагогическата компетентност.

Мобилността на персонала и проектите разширяват международните познания и компетенции на всички наши служители. Годишно около 100 служители и различни специалисти пристигат и заминават на обмен.

Безвъзмездните средства за мобилност по програма "Еразъм+" дават възможност на студентите да отидат на стаж в чужбина. Това е чудесен начин да се подобрят уменията и компетентността за успешно управление в глобалния свят и мултикултурната работна среда. Годишно около 200 студенти пристигат и заминават на обмен.

WinNova получи акредитация по програма "Еразъм+" (2021-2027 г.) от Националната агенция за образование на Финландия. Акредитацията по "Еразъм+" означава гарантирано качество на " членството в "Еразъм+"&rdquo. Акредитираните организации са доказали дългосрочния характер на своите дейности и са се ангажирали да спазват стандартите за качество на програмата "Еразъм+".

Приемане

 • Трябва да има навършени 18 години
 • Изисква се средно образование
 • Completion of specific prerequisite education related to the chosen program is necessary
 • Social and Health care programs necessitate a police clearance certificate
 • Adequate English proficiency is needed to enroll in the preparatory online language course conducted in English
 • Non-EU applicants are accepted

Местоположения

 • Pori

  Tiedepuisto 3, 28600, Pori

 • Rauma

  Suojantie 2, 28600, Rauma

Въпроси