Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Представление

Центърът за наука, технологии и математика в Ню Джърси предлага жизнена образователна и изследователска среда, посветена на подготовката на ново поколение новатори за успешна кариера като професионални учени, лекари и преподаватели.

В Ню Джърси Център за наука, технологии и математика, ние комбинираме науката и научните изследвания в иновативна учебна програма с отличие, която се стреми да внуши критичното мислене и уменията за решаване на проблеми, необходими за успеха в днешния научно и технологично напреднал свят. Чрез нашата инициатива Research First Initiative можете да започнете да провеждате изследвания с опитен преподавател през първата си година и да продължите да трупате безценен опит и обучение по време на работата си в колежа.

Изберете от множество иновативни бакалавърски и магистърски програми, за да отговорите на вашите нужди и интереси. Всяка от тези опции ви позволява да се включите в оригинални практически изследвания и да обучавате на съвременни инструменти под менторство на преподаватели.

Местоположения

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Въпроси