Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Представление

Училището по обществено здраве Johns Hopkins Bloomberg (BSPH), класирано училище по обществено здраве номер едно в света, е посветено на подобряването на здравето за всички хора и образованието на разнообразна глобална общност от учени, специалисти в областта на общественото здраве, и други на позиции за подобряване на общественото здраве.

Нашите студенти, преподаватели и изследователи спасяват животи всеки ден. В BSPH ще научите заедно с лидери, които правят епичен принос за здравето на обществото – на местно, национално и глобално ниво.

Водени от реномирани експерти, активно работещи в областта, ние предлагаме лични и онлайн магистърски степени, докторски степени и програми за сертификати, предназначени за работещи професионалисти.

С над 80 центъра и института в BSPH има безброй възможности за студентите да излязат от класната стая и да влязат в общността, за да приложат решенията за обществено здравеопазване в действие.

Училището по обществено здраве Johns Hopkins Bloomberg е мястото, където ще придобиете знания за реалния свят и ще подхранвате страстта си за подобряване на здравето през всички етапи от живота, като се уверите, че обстоятелствата не диктуват съдбата на здравето.

Присъединете се към нас в опазването на здравето и спасяването на животи – милиони наведнъж. Поискайте информация за нашите степени днес.

Препоръки на учениците

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • USA Online

  USA Online, Съединени Американски Щати

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Въпроси