Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

A logo

Представление

EAN Това е университет, който възнамерява да се образува една образователна общество за анализи, да се обсъждат, отразява и произвеждат знания за управление на науките, със специално внимание към културно и социално значение на образователните процеси и услуги, които се прехвърлят към общността.

Нейната мисия е да се обучават специалисти предприемачи компетентни да доведе проекти в променящите се и глобални контексти, с помощта на система, основана на социална отговорност и производството на знание, което допринася за подход за управление на социално и икономическо развитие.

Те са принципите на действие:

Хуманистична обучение. Значението на социалния контекст, в образователната предложението. В множествено число участие в изграждането на проект на качество, иновации и включване. Отговорът на потребностите на обществото и на пазара.

Те са техните приоритетни ценности:

обичам поръчка свидетел старши дух постоянство солидарност превъзходство

Тяхната визия е да бъдем лидер институция в обучението на специалисти предприемачи, в партньорство с производствения сектор и създаване на иновативни знания, свързани с икономическото и социалното развитие.

допускане

Състезанията, които диктува на Висшия институт за Business School Аржентина започват два пъти годишно: Април и Август, на Свободните работни места са ограничени и те са предоставени в строг ред за регистрация.

Times курсове се предлагат на базата на квоти и по тази причина, като възможностите са сведени до такава степен, че те са завършени.

Резервации за регистрация могат да се правят до една година преди началото на избраната кариера.

изисквана документация

Ксерокопия DNI 2 снимки 4 цвят х 4 Легализиран фотокопие на удостоверение за изследвания. Физическо подходящ.

Ако сте близо до нашите места, можете да се обърнете на институцията и удостоверяване на представените документи в оригинал и фотокопие нашия Студентски Services Center. Ако живеете в провинцията, можете да пишете фотокопията легализирани пред нотариус.

Допълнителни изисквания за участие

Интервю с образователна институция Advisor Участвайте в Деня на първокурсниците с академични органи на Carrera.

труда уеб

Една от целите е да се улесни IUEAN техните ученици вмъкване в професионалния свят. За тази цел, тя има платформа, наречена Web Лаборал представи нови предложения за работа всяка седмица. Студентите могат да качват своята автобиография и да кандидатстват за различни търсения, вариращи от юноши и девойки до ръководни позиции. От друга страна, за тези, които вземат първите си стъпки на пазара на труда IUEAN има стажантска програма, където студентите могат да придобият първите инструменти в областта на вашите интереси и в края, се оценява от дружеството, за да се наблюдава тяхното развитие в гредата.

Местоположения

  • Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Въпроси