Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Представление

Istituto Stomatologico Toscano, най-доброто място за учене

Istituto Stomatologico Toscano , Фондация за клинични, изследователски и напреднали обучения по дентална медицина, е насочена към зъболекари и зъболекарски хигиенисти, асистенти по дентална практика и парамедици, за да обучава специалисти в профилактиката и лечението в денталната област.

Ученето през целия живот за всеки, който работи в здравния сектор, е от съществено значение, за да бъде в крак с технологичния напредък и разработването на по-ефективни и по-малко инвазивни лечения. Точно това е основната мисия на Istituto Stomatologico Toscano, чиито професионалисти предават на студенти и професионалисти, които искат да продължат да развиват своите умения.

Опит и високо ниво на учители Научно значение

Специализирани учебни заведения Стратегическо местоположение

Istituto Stomatologico Toscano от Лидо ди Камайоре, провинция Лука, се занимава с обучението и разработването на програми за непрекъснато обучение на стоматолози, зъболекарски хигиенисти и стоматологични асистенти.

Училището за висше образование е насочено както към студенти, които са получили тригодишна степен, така и към тези, които са получили специалност или магистърска степен на старата школа, както и към професионалисти, които искат да се върнат в играта, да задълбочат уменията си и да увеличат качеството на услугите, които предлагат на своите пациенти.

Можете да поискате информация за началните курсове, процедурите за прием и разходите за регистрация, като изпратите съобщение. Един от нашите служители ще се свърже с вас и ще ви даде цялата информация, от която се нуждаете.

20Години на формиране

150Осигурени курсове

3000Участниците

Партньор на Института

От създаването си образователната дейност на Института е била и е организирана в сътрудничество с множество италиански и чуждестранни университети и днес се основава на преобладаващо сътрудничество с Международния университет за здраве и медицински науки в Рим (UniCamillus) на Saint Camillus.

UniCamillus е нов университет, посветен изключително на медицинските и здравните науки. Призванието му е международно, насочено е към италиански, европейски и студенти извън ЕС, които гледат на медицинската професия и медицина с глобално значение.

Дидактическото предложение е много широко и включва практически курсове за обучение на пациенти, курсове за повишаване на квалификацията, курсове за специализация и магистри от I и II ниво с продължителност една или повече академични години.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST дейности

Istituto Stomatologico Toscano основно представлява следдипломна школа по дентална медицина и организира магистърски курсове от I и II ниво, курсове за специализация, практически курсове за обучение на пациенти, както и курсове за повишаване на квалификацията.

Всички специалисти имат дълъг и квалифициран опит в организирането и провеждането на университетски курсове, което гарантира високо качество на преподаване.

Теми, обхванати от курсовете на IST

Дидактическата програма на курсовете за напреднало обучение по дентална медицина засяга всички стоматологични дисциплини с участието на висококвалифицирани преподаватели, както италиански, така и международни.

Засягат се всички най-интересни теми на съвременната стоматология, включително имплантология, орална хирургия, пародонтология, ортодонтия, козметична стоматология, юридическа стоматология, консервативна, лазер в имплантологията, орална хигиена, специално лечение на пациентите, компютърна имплантология, компютърно подпомагана имплантология , регенеративна и реконструктивна стоматологична хирургия и изследователска методология.

Продължаващо образование за зъболекари

Всеки, който работи в сектора на здравеопазването, трябва да преминава към опреснителни курсове за непрекъснато професионално обучение. Тези проучвания предлагат на професионалистите възможност постоянно да обновяват своите знания, да откриват най-новите иновации в технологиите и да предлагат по-добро обслужване на всички свои пациенти.

В областта на стоматологията IST вече повече от десет години предлага уменията и опита на нашите висококвалифицирани преподаватели. Свържете се с IST чрез формата за контакт, за да поискате допълнителна информация.

doctor, medical, medicine

Международен университет по здравеопазване и медицински науки Свети Камил в Рим (UniCamillus)

Университет, изключително посветен на здравеопазването и медицинските науки

Международният университет по здравни и медицински науки „Saint Camillus“ (UniCamillus) - университет, изключително посветен на здравето и медицинските науки. UniCamillus получи одобрението на Университетските правила и образователни наредби на 20 юни 2017 г. от CUN (Италианския национален университетски съвет) и акредитацията от ANVUR (Италианска национална агенция за оценка за университет и изследвания) на 5 септември 2017 г.

На 28 ноември 2017 г. Министерството на образованието, университета и научните изследвания подписа Указа за създаване на университета, по-късно регистриран в Сметната палата и публикуван в Италианския закон Официален вестник n. 3 от 4 януари 2018 г.

Мисия

Международният университет по здравни и медицински науки „Свети Камилус“ (UniCamillus) приветства студенти от цял свят и ги обучава, за да станат лекари или здравни специалисти, многостранни и съсредоточени също и върху заболявания на по-слабите страни.

Поради тази причина Университетът е адресиран специално към студенти от ЕС и извън ЕС, които проявяват хуманитарен, научен и професионален интерес към здравословните проблеми, засягащи особено развиващите се страни. Завършилите UniCamillus винаги ще имат предвид хуманитарните ценности, придобити в хода на обучението, особено достойнството на пациента, считано за човек със собствена чувствителност. Университетът е светски и посреща студенти от всички вероизповедания.

Мисията на университета е вдъхновена от Камил Де Лелис: в края на 16 век той допринесе съществено за определяне на критерии и организация на ефективна система на здравеопазване, като състави и приложи първата съвременна процедура на болнична помощ, установявайки основната принципи на уважение и достойнство на пациента.

Образователни цели

Образователната програма има за цел да обучава лекари и здравни специалисти, способни да работят на световно ниво, за да посрещнат здравните нужди и на непривилегированите страни. В съответствие с хуманитарната мисия UniCamillus, по време на учебния път се акцентира върху взаимовръзките между съдържанието на основните и клиничните науки, като се обърне специално внимание на интердисциплинарността на медицината.

В съответствие с международното измерение на университета много курсове се преподават на английски език. Налични са образователни инструменти и програми за подпомагане, които да помогнат на студентите да подобрят знанията си по английски език по време на курсовете, докато достигнат нивото, необходимо за използване на квалификацията им в повечето страни по света без езикова бариера.

Местоположения

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Италия

    Въпроси