Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Представление

Ние сме глобална медицинска образователна институция, която включва най-актуалните, ефективни методи на обучение, съчетани с интегрирана програма за клинична медицина „на ръце“, която обхваща цялата ни предклинична учебна програма.

​Използването на съвременна модерна технология и включването й в местни медицински заведения позволява на IUHS да разшири обхвата си не само в щатите, но и през границите. Това позволява да се създаде среда за усъвършенствано обучение почти навсякъде.

​Завършилите IUHS са лицензирани и практикуват в цяла Канада, в над 28 щата в Съединените щати и много страни по света.

Медицинско образование за 21 век

Разпределено учене - Няма причина учениците да се откъсват и да се преместват, за да посещават медицинско училище повече. Съвременните медицински преподаватели ангажират студентите чрез мрежа от клинични съоръжения и преподаватели, както и технологии за обучение.

Мултиплатформените лекции на живо позволяват на студентите да се ангажират по-широко, отколкото в традиционна класна стая. Студентите могат да взаимодействат с професора, асистентите и съучениците си в безопасна, по-малко смущаваща учебна среда. Учебните платформи позволяват на учениците свободата да взаимодействат и да си сътрудничат помежду си и с тези, които ги преподават, без пристрастия или предразсъдъци.

Наставляваните и предписани дейности за предклинични клинични умения и ротации на служители осигуряват жизненоважното индивидуално преподаване на традиционната медицина. IUHS предлага образование, което е фокусирано върху образованието без разсейване.

Нашата идея за Flipped Classroom: Професорите от IUHS вече не водят дидактически лекции. Всички блокови основни материали се предлагат за предварителен преглед преди класните сесии, които се провеждат във формат за решаване на проблеми и въпроси и отговори. Този метод премахва старомодните сесии Flexnarian, позволявайки на учениците незабавен достъп до основните концепции. По този начин учениците идват в клас подготвени и позволяват повече време за продуктивно взаимодействие.

Тази система предоставя на учениците повече часове за контакт с обучение и предоставя възможност сами да ръководят и да станат преподаватели.

Най-добрите професори в индустрията – Тъй като професорите от IUHS могат да преподават от всяко място, нашите професори са много търсени топ преподаватели в своята област. Всички професори на IUHS също преподават в американски или канадски медицински училища. Като студент на IUHS получавате образование, равно на (или по-добро) от стандартите на медицинските училища в САЩ и Канада.

IUHS е лидер в разпределеното образование и си партнира с водещи медицински училища и корпорации за образователни технологии за преподаване, за да разработи и включи най-иновативните и ефективни технологии за преподаване и обучение в индустрията.

Приемане

Да решиш да учиш медицина е голямо решение.

Кандидатстването в медицинско училище не трябва да бъде голям процес!

IUHS рационализира процеса с лесно онлайн приложение и качване на документи, които можете да отделите време. Дори хората, които пишат вашите препоръчителни писма, могат просто да кликнат върху раздела Препоръчителни писма, за да попълнят прост формуляр или да качат своето писмо.

IUHS предлага BSc-MD Pathway за студенти, които имат малко или никакво след средно образование в предварителните изисквания.

Стипендии и финансиране

Местоположения

  • Basseterre

    Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Въпроси