Keystone logo
IAU International American University College of Medicine

IAU International American University College of Medicine

IAU International American University College of Medicine

Представление

Международният американски университет предлага медицинска учебна програма, сравнима с базираните в САЩ медицински училища и е предназначена да помогне на студентите да се подготвят да практикуват медицина в Съединените щати и Канада. Програмата за основни науки се преподава в университетския кампус на IAUCOM в Сейнт Лусия.

Мисия и цели

Да обучава бъдещите лекари да служат безкористно и смирено, като същевременно набляга на силната медицинска етика и оценяването на човешката стойност и достойнство.

Нашата история

Деканът-основател на университета, д-р Пол Чериан, разработи иновативна учебна програма, насочена към развиване на знанията на студентите по основните науки, както и към подобряване на техните умения за решаване на проблеми чрез учебна програма, базирана на проблеми. Той ръководи основателния факултет в предоставянето на учебна програма, ориентирана към студентите, която продължава да бъде крайъгълният камък на успеха на университета.

Акредитации и пълномощия

IAU е лицензиран и акредитиран от правителството на Сейнт Лусия като всеобхватен университет с правомощия да присъжда докторска степен по медицина.

Нашето партньорство със Сейнт Лусия

IAU се гордее, че може да нарече този остров дом. IAU получи своята харта и одобрение от правителството на Сейнт Лусия през 2003 г. В допълнение, Министерството на образованието и Министерството на здравеопазването на Сейнт Лусия одобриха допустимостта на завършилите IAU College of Medicine да практикуват медицина в Сейнт Лусия.

Основни причини да обмислите IAU

 • OSAP и одобрение на провинциален заем за канадски студенти
 • Канадските студенти са получили най-високо оценени назначения за пребиваване в САЩ и Канада
 • По-ниско обучение в сравнение с повечето карибски училища.
 • Подпомага завършилите с програмата за съвпадение на CaRMS
 • Слабо съотношение студент към факултет
 • Учете на красивия остров Сейнт Лусия
 • Клинично ориентирана програма за основни науки в Сейнт Лусия

Приемане

За да се обработи всяко заявление, следните документи трябва да бъдат представени в Службата за прием на Международния американски университетски колеж по медицина, разположена в Далас, Тексас.

Необходими подкрепящи документи:

 • Две снимки паспортен размер
 • Лично изявление
 • Препоръчителни писма (минимум 2)
 • Автобиография
 • Официални преписи
 • MCAT резултат (препоръчва се, но не е задължително)

Допълнителни подкрепящи документи за кандидати за PREMED:

Изисквания към кандидатите от САЩ:

 • Диплома за средно образование (или еквивалент) със силен среден успех по природни науки
 • Резултати от SAT (Кандидатите, които са се явили на изпитите SAT или Advanced Placement (AP), могат да поискат да представят резултати в Службата за прием, като използват институционалния SAT идентификационен номер за колежния съвет: 4375

Изисквания за международни кандидати:

 • Карибски сертификат за средно образование (CSEC) Обикновени нива (или еквивалент) за математика, природни науки, биология, химия, английски език и поне един друг предмет (кандидатите от CARICOM)
 • Зрелостни изпити като южноафриканския или австралийския изпит (или еквивалент) със силни оценки по природни науки
 • Международна диплома за бакалавърска степен (IB)
 • Минимум 3 изпита за напреднало ниво на General Certificate of Education (GCE) (или еквивалент) със силни оценки по природни науки

Други изисквания са приложими само ако английският не е основният език:

 • Резултати от TOEFL от минимум 600 (на хартиен носител), 250 (на компютър) или 100 (базиран в интернет) Идентификационният номер на TOEFL институция е: 8625
 • Резултат от ILETS 6,5 (изисква се само един TOEFL или ILETS)

Допълнителни подкрепящи документи за кандидати за ПРЕХВЪРЛЯНЕ:

 • Официален препис(и) от предишни медицински училища
 • Официални USMLE преписи (ако се опита)
 • Отчети за резултати за всички предишни опити за CBSE (ако са били опити)

Стипендии и финансиране

Стипендии и грантове

Международният американски университет предлага на квалифицирани студенти разнообразни възможности за стипендии, които възнаграждават академичните постижения и обществените и доброволчески услуги. Академичните стипендии се присъждат само на нови, пристигащи студенти и се кредитират само за основни научни термини. Стипендиите са конкурентни и средствата са ограничени, така че отговарящите на условията студенти се насърчават да кандидатстват възможно най-рано.

Моля, обърнете внимание, че няма гаранция, че ще ви бъде отпусната стипендия и броят на стипендиите, отпускани на семестър, може да варира. Всички решения за стипендии са окончателни и не подлежат на обжалване. Моля, свържете се с университета за всякакви въпроси относно стипендиите.

Визови изисквания

Имиграционни документи

Не се изисква гражданите на Съединените щати и Канада да имат виза преди да влязат в Сейнт Лусия. Всички други граждани, както и притежателите на зелена карта ще трябва да получат виза преди пристигането си в Сейнт Лусия. Университетът подпомага студентите при обработката на визи чрез имиграционната служба в Сейнт Лусия. Цялата визова документация се дължи на Службата за прием. Планиране възможно най-бързо, за да могат визите да бъдат обработени навреме. Студентите, които се нуждаят от виза, са отговорни да се свържат с Службата за прием, за да започнат процеса на кандидатстване за виза веднага след приемането им в университета. За повече информация относно имиграцията и информация за пътуване в Сейнт Лусия, моля, посетете уебсайта на правителството на Сейнт Лусия.

Студентите, които летят през Обединеното кралство или Европа, може да се нуждаят от транзитна виза и трябва незабавно да се свържат с Службата за прием. Процесът на кандидатстване за транзитна виза може да бъде доста дълъг и сложен и може да отнеме до два месеца. Отговорност на студента е да кандидатства за тази виза, преди да пътува до Сейнт Лусия. За по-подробна информация относно транзитните визи, моля, посетете уебсайта на правителството на Обединеното кралство, уебсайта на правителството на Холандия или уебсайта на правителството на Германия.

Местоположения

 • Vieux Fort

  PO Box 615 Gablewoods South Vieux Fort, , Vieux Fort

Въпроси