Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences M-курс (медицина)
Fresenius University of Applied Sciences

M-курс (медицина)

Cologne, Германия

11 Months

Немски

Редовно обучение

Mar 2025

EUR 11 440

На територията на колежа

Представление

Studienkolleg NRW е част от реномирания Hochschule Fresenius - Университет за приложни науки. Подготвяме чуждестранни кандидати с чуждестранна входна университетска квалификация - която не се признава за еквивалентна на немската Abitur - за академично обучение в немски университет.

За да придобиете германска университетска квалификация, трябва да се явите на изпит за университетска квалификация, така наречения Feststellungsprüfung. Както подготвителните курсове, така и изпитът Feststellungsprüfung (изпит за прием в университет) се провеждат в кампуса на Hochschule Fresenius в Кьолн. От 2012 г. насам Hochschule Fresenius е упълномощено от областната управа на Кьолн да провежда този изпит за придобиване на университетска квалификация. По този начин изпитът е официално признат.

Нашият M-курс (Медицина) ви подготвя за обучение по медицина и биология в Германия. Ще усвоите не само немски език, но и ще изучавате биология, физика и химия. След като преминете успешно Feststellungsprüfung, ще можете да кандидатствате във всички университети в Германия в областта на медицината.

Приемане

Учебен план

За училището

Въпроси