Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Представление

Създаден през 1987 г., Galilee International Management Institute има за цел да предостави достъпни, приобщаващи възможности за обучение и развитие на развиващия се свят. Институтът служи като център за трансфер на знания и човешко развитие, представяйки историята на успеха на Израел.

Съвместната програма за медицинско училище в Кения, проведена в партньорство с университета UZIMA в Кения, има за цел да предостави на студентите знания, подходящи медицински умения и нагласи за качествени здравни услуги в болници и други здравни заведения.

Нашата вяра

Ние вярваме, че всички държави и хора могат да развият своите икономики, като инвестират в човешкия елемент на образованието. Това е ключът към създаването на устойчиво развитие, социална промяна и по-равен свят. Ние даваме възможност на хората и им даваме възможност да доведат до положителна промяна в техните общности, като ги насърчаваме да мислят различно, да поемат рискове, да си сътрудничат и да правят иновации – ние създаваме лидери. Към днешна дата повече от 25 000 висши мениджъри, администратори и плановици от над 170 страни са завършили нашите програми.

Защо ние

Нашите програми създават задълбочено учебно изживяване, съчетано с отдаденост на професионализма и лично отношение, и представят израелската история на успеха. Държава, известна с пионерите в авангардни технологии и бързото икономическо и инфраструктурно развитие, въпреки липсата на природни ресурси и регионалните стратегически предизвикателства.

Нашата визия: Създаване на задълбочено учебно изживяване, съчетаващо ангажимент за професионализъм с лично отношение.

Нашата мисия: Обединявайки международни професионалисти, ние се стремим да създадем глобална мрежа за по-нататъшно развитие на междукултурното разбирателство.

Нашите учебни програми споделят прочутото израелско ноу-хау в голямо разнообразие от области, вариращи от земеделие, здравеопазване, управление на кризи и сигурност, икономическо развитие, транспорт и висше образование до изграждане на капацитет.

Възможностите за обучение включват разнообразие от платформи за обучение, включително онлайн сесии НА ЖИВО, до програми, провеждани на място в Израел с израелски експерти.

Освен това предлагаме онлайн дипломи в партньорство с европейски университети, за да разширим достъпа до знания.

Ние се стремим да създадем мрежа от международни професионалисти, които взаимодействат заедно, както с нас, така и помежду си, за да насърчаваме сътрудничеството и споделянето на знания към по-устойчиво бъдеще. Към днешна дата над 18 000 висши мениджъри, администратори и плановици от над 170 страни са завършили нашите програми.

Центрове за знания

Ние предлагаме адаптивни програми за обучение, предназначени да подкрепят постигането на стратегически цели и цели за развитие на организации от публичния и частния сектор. Това се постига чрез предоставяне на цялостно решение за обучение. Дейностите на Центъра за изграждане на капацитет са посветени на решаването на междусекторни въпроси, които са от решаващо значение за постигане на развитие на капацитет, водещо до устойчиви общества и устойчиво развитие. Опциите на нашата платформа за обучение включват онлайн сесии НА ЖИВО, местни програми и на място в Израел. Нашите центрове за знания по конкретни теми са специализирани в предоставянето на достъп до напредналото ноу-хау на Израел.

 • Център за земеделие, околна среда и води
 • Център за здравен мениджмънт
 • Център за стратегически изследвания
 • Център за висше образование
 • Център за транспортни и морски изследвания
 • Център за икономическо развитие
 • Център за изграждане на капацитет

Приемане

Стипендии и финансиране

Всички отговарящи на условията кандидати могат да кандидатстват за стипендия за обучение. Приемната комисия ще реши кой от кандидатите ще получи стипендия за всеки прием.

За да кандидатствате за стипендия за обучение, трябва да завършите редовната процедура за регистрация. След като попълните онлайн формуляра за регистрация или се свържете директно с програмния директор, ще ви бъде изпратен регистрационен пакет с формуляри и инструкции. За да завършите процедурата по регистрация, трябва да изпратите на програмния директор следното като прикачени файлове по имейл:

 • Регистрационен формуляр (маркирайте, че искате стипендия за обучение)
 • Формуляр за кандидатстване за виза
 • Гаранция за плащане от спонсора (подписана и подпечатана)
 • Копие от вашата пълна автобиография
 • Копие на паспорт (всички страници)
 • Формуляр за декларация за намерение (подписан)
 • Приемната комисия ще разгледа всички заявления и ще реши кой ще получи стипендия за обучение. Ще бъдете уведомени за тяхното решение в рамките на две седмици след подаването на вашата кандидатура.

Местоположения

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

Въпроси